Špinenie hneď na začiatku tehotenstva
Ahojte baby prave tento tyzden som si nasla na testiku 2 ciarocky. Zatial to nemam potvrdene od gynekologa-neordinuje. Len ma boli spodok bruska a mam spinenie. Jak cez kramy. Neviem ci to je z toho ze mame toho v praci vela. Co by ste robili na mojom mieste pockali do pondelka alebo sli na pohotovost? Pri prvom som 2mesiace ani nevedela ze som v tom az 14tyzdni som zacala krvacat...
Ja som tiez na zaciatku spinila a doktorka ma nechala 4 tyzdne PN, aj lieky som brala. Vraj ked krvacanie nie je jasnocervene, ale len take hnedaste, nie je to nic vazne, ale netreba to podcenovat. Radsej chod na pohotovost.
Každé krvácanie v tehotenstve treba vyšetriť, u mňa napríklad tmavohnedé špinenie signalizovalo zamĺknutý potrat...
@mamjka
@gaja78
@bajana
@jamesinka dakujem za rady. Bola som na pohotovosti robili mi sono. Doktor povedal ze mam zvadsenu sliznicu ale ze tam este nic nevidi ze to je skoro. Povedal ze mam prist tak za 7 az 10dni. Ze bud dostanem silnymdenzes-potratim alebo sa to udrzi. A poslal ma domov... Teraz neviem co mam spravit asi pojdem k obvodnej a dam si PN.
mne doktor vo štvrtokpotvril tehotenstvo a v piatok som z prace utekala na pohotovost začala som krvacat, presne ako pri menzese aj s bolestami,dnes som isla domov aj to len preto lebo potrebujem vytrhnut zub ale malinke je este vnutri a mam tabletky na udržanie tak dufam že to všetko dobre dopadne,ale čitala som že menzes može byť aj pri tehotenstve
@7saska7 drzim palceky nech je vsetko Ok. Ja odvcera lezim v nemocnici nasone uz bol vidiet gestacny vak ale zatial bez akcie tak musim len cakat ☹
@martinkaa299 dakujem aj ja ti budem držat palce nech všetko dobre dopadne,verím že ano

Ja som krvacala a dostala som lieky na udržanie tehotnosti...ak ta aj pobolieva bruško chod na pohotovosť...ja by som sla 😉