Špinenie na začiatku tehotenstva
Ahojte zaujima ma kedy ste mali špinenie na začiatku tehotenstva?
Keď meškala menštruácia a potom nejako? Ďakujem
Nikdy som žiadne špinenie v tehotenstve nemala
pri prvom a treťom tehu...
bolo to v deň menzesu. pár kvapiek krvi - som myslela že to je menzes a viac som sa tým nezaoberala.
bolo to v deň menzesu. pár kvapiek krvi - som myslela že to je menzes a viac som sa tým nezaoberala.
@deti95060810 a pri uhniezdeni? 🙂 vôbec nie? Či
nie...
Ja som krvacala aj keď sa uhniezdovalo potom v 4tt v 5tt a v 7tt potom to prestalo ale do 13tt som mala nasadený preventívne progesteron 🙂
ja som presne takto mala tiež ako @deti95060810, cca okolo očakávanej menštruácie - predpokladám, že to bolo uhniezďovanie.
@inka1901 ja tiež pri uhniezdovani par dni pred očakávanou menštruáciou a spinenie trvalo cca týždeň, co sa mi uz nezdalo, potom som sa dozvedela ze sa uhniezdovali dve vajíčka preto som dlhsie špinila 😀
@inka1901 ja tiež pri uhniezdovani par dni pred očakávanou menštruáciou a spinenie trvalo cca týždeň, co sa mi uz nezdalo, potom som sa dozvedela ze sa uhniezdovali dve vajíčka preto som dlhsie špinila 😀
@andrea014jjj 😂😂😂no nádhera 😊to je super

@inka1901 pri prvej žiadne spinenie.. pri druhej 8tt krv a potom každé 4t, príčinu nezistili