icon

Špinenie po pohlavnom styku v 8. týždni tehotenstva

29. máj 2025

Ahojte, zrejme tema bola riesena, ale i tak sa potrebujem spytat na vase skusenosti(zle aj dobre).
Som v 8 tyzdni, doteraz vsetko v poriadku, absolutne ani neviem , ze som tehotna ale vcera po pohl styku(nic divoke) som mala ruzovy vytok aj hnede spinenie...bolesti nemam ziadne nic..Mali ste nieco podobne a bolo to v poriadku , alebo treba riesit pohotovost?dakujem
Prosim bez komentarov, ze pohl je zakazany a podobne, mne zakazany nebol....

naty_123
29. máj 2025

pre istotu zajdi ale može to byť aj tym že si viac prekrvená

pl2y
29. máj 2025

Podľa mna to s tým suvisi a pokial to nie je jasne červená krv, tak netreba panikáriť, ale ja by som asi pockala chvíľu s tým pohlavným stykom..mne tiež výslovne nezakázal lekár, ale povedal, že úplne to neodporúča a až na kontrole v 11tt mi povedal, že už môžeme 😀ja som ale na další den začala krvácať lebo hematom a krvacala som do 16tt🙈a vydrzali sme nejako

autor
29. máj 2025
@naty_123

pre istotu zajdi ale može to byť aj tym že si viac prekrvená

@naty_123 ako uz nemam nic teraz

naty_123
29. máj 2025

Tak to bolo asi iba tým

autor
29. máj 2025
@pl2y

Podľa mna to s tým suvisi a pokial to nie je jasne červená krv, tak netreba panikáriť, ale ja by som asi pockala chvíľu s tým pohlavným stykom..mne tiež výslovne nezakázal lekár, ale povedal, že úplne to neodporúča a až na kontrole v 11tt mi povedal, že už môžeme 😀ja som ale na další den začala krvácať lebo hematom a krvacala som do 16tt🙈a vydrzali sme nejako

@pl2y no zajtra mam kontrolu u gyn tak uz pockam , hadam to je ok no

naty_123
29. máj 2025

Určite nám daj vedieť 🙂

autor
30. máj 2025
@naty_123

Určite nám daj vedieť 🙂

@naty_123 tak srdce bije, dal duphaston ale spinim stale ...takzd tak

lllubicaaa
25. jún 2025

A ako si na tom teraz? Ja mam rovnaky problem. Myslela som si, ze iba cievka praskla po sexe. U Dr vsetko OK, drobec aktivny. A na druhy den znova spinenie - slabo ruzove, potom hnede.

autor
25. jún 2025
@lllubicaaa

A ako si na tom teraz? Ja mam rovnaky problem. Myslela som si, ze iba cievka praskla po sexe. U Dr vsetko OK, drobec aktivny. A na druhy den znova spinenie - slabo ruzove, potom hnede.

@lllubicaaa mala som pohl styk, hnedy vytok v ten vecer, na druhy den kontrola dieta v poriadku , vytok pokracoval, o 4 dni strata teh priznakov a o 2 dni samovolny potrat...verim ze ty budes ok....drzim palce