Špinenie po Progestanelle počas tehotenstva: Je to normálne?
Ahojte , som 8+5tt, včera ráno po zavedení progestanelle som išla o cca hodinku na WC a pri utreti som si našla trošilinku hnedého výtoku , tak som sa zľakla a išla k dr, ktorá mi potvrdila , že je všetko ok . Počas včerajšieho dňa sa výtok už neobjavil . Dnes som si dala opäť progestanelle a po hodinke zas jemnucke spinenie . Myslite , že to môže byt z toho? Mam to len ráno po zavedení a potom už celý deň nič
Tiež som to mala a doktorka mi potom prehodila užívanie na ústne, robila mi nejaká zložka lieku zle pri vkladaní zospodu.
Ahoj, ja beriem Progestanelle len ústne, vždy sa to super vstrebe, čiže mám dostatok progesterónu a nie je mi po tom vôbec zle. Prehoď si to😊❤️
@lenka098123
@sunny9 baby mne to celý čas nerobilo zle a teraz len posledné 2 dni , dnes to už nebolo 🙂
Ja už mám za sebou užívanie rôznych progesterónov, utrogestan, amelgen ma vždy po čase štípali, keď som si ich dávala vaginálne. Proste mňa to dráždilo, nevyhovovalo mi to vkladať vaginálne a čo počúvam, tak väčšinou s tým majú ženy problém. Potom som dostala možnosť užívať Progestanelle orálne a odvtedy je pokoj, ale vážne, je to omnoho jednoduchšie a lepšie. ❤️😊
Tak uvidíš, možno ti to už nebude robiť problém a kebyže náhodou áno, tak už vieš,že máš aj inú možnosť.😊

AJ ja som to mala presne takto ako ty. A všetko bolo v poriadku