icon

Špinenie v 4. týždni tehotenstva: čo to znamená?

1123slniecko
29. júl 2025

Ahojte 🙂🌸 možno sa tu nájde niekto s podobným prípadom alebo možno niekoho pozná.
Momentálne som v 4tt a 6dni včera večer som mala zapchu a keď som bola na malej všimla som si na toaletnom papieri hnedé zrazeniny žiadna krv. Dnes som bola pripravená že sa môže stať čokoľvek tak som si dala preistotu vložku ale za celý deň len jedna kvapka. Už sa trošku pripravujem na najhoršie keďže som dva krat potratila . Ale vždy to začalo jasnou krvou nie hnedým špinenim.

anonym_2f202d
29. júl 2025

@1123slniecko ono toto ťažko povedať
Prvé tehotenstvo od začiatku spinenie, nakonec anembryomola-prázdny vak a revize
Druhé tehotenstvo vse ok, ani kvapka…v 9tt zistení MA a revize
Teraz tretíkrát tehotna, a v 6tt zradzu krce, ledva som stala…krv a bábätko to zvládlo. Sme 27tt 😍
U niekoho je to koniec, u niekoho to nic neznamená a niekto krváca cely prvý trimester
Veľmi ti držím palce aby dá bábätko len zavrtavalo hlbšie a nic to nebolo 🙏🍀

1123slniecko
autor
29. júl 2025
@anonym_2f202d

@1123slniecko ono toto ťažko povedať
Prvé tehotenstvo od začiatku spinenie, nakonec anembryomola-prázdny vak a revize
Druhé tehotenstvo vse ok, ani kvapka…v 9tt zistení MA a revize
Teraz tretíkrát tehotna, a v 6tt zradzu krce, ledva som stala…krv a bábätko to zvládlo. Sme 27tt 😍
U niekoho je to koniec, u niekoho to nic neznamená a niekto krváca cely prvý trimester
Veľmi ti držím palce aby dá bábätko len zavrtavalo hlbšie a nic to nebolo 🙏🍀

@anonym_2f202d ďakujem veľmi pekne 🩷 chcem zajtra skúsiť aj test clearblue či mi ukáže 2-3 ak neukáže tak aspoň viem na čom som

anonym_2f202d
29. júl 2025
@1123slniecko

@anonym_2f202d ďakujem veľmi pekne 🩷 chcem zajtra skúsiť aj test clearblue či mi ukáže 2-3 ak neukáže tak aspoň viem na čom som

@1123slniecko držím palce at je to dobre 🙏

anonym_58533f
29. júl 2025

@1123slniecko ja som cca v tom čase mala ružové spinenie, zľakla som sa, z práce som utiekla domov, bála som sa že začnem krvácať.. kúpila som si ascorutin, na druhý deň kontrola u dr, na sone gestacny vak, o dva týždne kontrola a už bilo srdiečko a všetko ok, takéto ružové spinenie som mala dva krát, neviem prečo.. ale mám kludovy režim a oddychujem viac menej

matusa_153
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
29. júl 2025

mne lekár povedal že každé krvácanie alebo špinenie znamená hroziaci potrat.