Špinenie v 6. týždni tehotenstva
Ahojte zeny je normalne ze uz skoro tyzden mam na vlozke žltkastky až hnedy vytok je to co den silnejsie som v 6 tyzdni
Ja som mala pri dcere spinenie, hneda krv, vo vyssom tyzdni som zakrvacala a vsetko bolo ok. V druhom tehotenstve som mala ruzovy vytok, potvrdena akcia srdca, o tyzden znova, isla som na pohotovost, uz srdce nebilo.
Preco nezavolas gynekologovi? Povedal by ti aby si prisla, spravil sono a vies na com si.
Krce som mala v oboch pripadoch. 🤷🏼♀️ takze nikdy nevies ako to dopadne. Pri dcere som behala nonstop k mojej dr a tiez som bola na pohotovosti. Zajtra volaj.
Prvy krat sa u mna takto rozbiehal potrat. Mala som slabe spinenie, potom som zacala slabsie krvacat. Teraz som tehotna druhy krat. Zase som zacala slabucko spinit. Vcera som utekala na pohotovost a lekar zhodnotil ze krvacam z krcka maternice pretoze je velmi prekrveny. Vraj spinenie je este ok, ale ak by som mala krvacat, alebo mala bolesti mam utekat hned na pohotovost.
Ja by som na tvojom mieste necakala a uz davno by som bola u lekara. Spinenie a bolesti na jednej strane mozu naznacovat aj ze ide o mimomaternicove tehotenstvo.
Prvy krat sa u mna takto rozbiehal potrat. Mala som slabe spinenie, potom som zacala slabsie krvacat. Teraz som tehotna druhy krat. Zase som zacala slabucko spinit. Vcera som utekala na pohotovost a lekar zhodnotil ze krvacam z krcka maternice pretoze je velmi prekrveny. Vraj spinenie je este ok, ale ak by som mala krvacat, alebo mala bolesti mam utekat hned na pohotovost.
Ja by som na tvojom mieste necakala a uz davno by som bola u lekara. Spinenie a bolesti na jednej strane mozu naznacovat aj ze ide o mimomaternicove tehotenstvo.
@anonym_d225d5 no uz pri prvom tehotestve som mala mmt ale to boli ine prvy den hnedy vytok a druhy den krv zavolam zajtra
@anonym_d225d5 no uz pri prvom tehotestve som mala mmt ale to boli ine prvy den hnedy vytok a druhy den krv zavolam zajtra
@hhhjnn drzim palce nech vsetko dobre dopadne ❤️
@hhhjnn ja som mala krvácanie a špinenie od 6tt do 16tt... Bola som s tým na pohotovosti a dnes má dcéra už 2 a pol roka.. Dali mi progesteron na udržanie tehotenstva a všetko dobre dopadlo..

Skoro týždeň si si nešla čas ísť na gyndu?