icon

Špinenie v rannom tehotenstve

lilly2015
22. jún 2025

Dievčence dnes nad ránom som utekala na pohotovosť.Pri močeni som si našla nahromadenú krv a už som myslela na to najhoršie že už potratim.Doktorka ma vyšetrila a povedala že jej sa to zdá ako hlieny po menštruácii skontrolovala bábätko a ukázala mi na monitore ako tam je a skákalo to ako tep pichla mi injekciu na zastavenie krvácania a povedala mi že do jedného dňa by sa to malo zastaviť a pokiaľ nemám silné bolesti pichanie v podbrušku tak to je vždy ešte dobrý signál a ak nie tak na druhý deň mám ísť ku svojmu gynekológovi.Lenze tá krv mi zmenila práve farbu na tmavohnedu skoro ako čierna neviem či je to normálne alebo sa mám báť.Nemali ste niektorá takýto problém?som 6.tyzdni tuším na pohotovosti mi dnes povedali

evcagabi
22. jún 2025

Tmava krv je stara krv, daj pozor na jasnocervenu

katka13katka
22. jún 2025

Mala som zo zaciatku spinenie. Nebolo to nic vazne. 🙂drzim prsty, hlavne nestresuj dopredu

lienka_anulienka
22. jún 2025

Mala som, síce vyšší týždeň, taky 11-12 8spočiatku špinenie a potom krv na nohavičkách, kedy som.tiez myslela ze uz sme o babo prišli. Bol to hematom, nechali si ma vtedy v nemocke týždeň a celý prvý trimester aj niečo z druhého som si vkladala utrogestan vaginálne.

lilly2015
autor
22. jún 2025
@evcagabi

Tmava krv je stara krv, daj pozor na jasnocervenu

@evcagabi nie zmenila sa mi po pichnuti injekcie na tmavohnedu

lilly2015
autor
22. jún 2025
@katka13katka

Mala som zo zaciatku spinenie. Nebolo to nic vazne. 🙂drzim prsty, hlavne nestresuj dopredu

@katka13katka ďakujem za podporu