Špinenie v tehu
Prosim o radu babenky...som tehotna a nebola som este u lekara zistili sme to na dovolenke na ktorej stale sme...tak neviem o aky tyzden ide tipujem nejaky 3-5 nieco medzi no neviem...a trosku som sa zadychala pri chodzi hore kopcom a na wc som p malej potrebe mala slabohnedy vytok ako po kramoch...mam zhanat pohotovost? Mame tu byt este 7 dni...:/
Dakujem som prvykrat tehotna bojim sa vsetkeho...
@sisa12321 tiez by som asi zabehla na pohotovost. A robila si si test? Nie je to len posunuta menstruacia? Ak si mala pozitivny test tak bud stale v klude kym je to slabe a hnede, vacsinou sa len docistuje maternica, alebo je to len nejake slabe krvacanie z nejakej zilky. drzim palce, ja som takto zaspinila na konci osmeho tyzdna a vsetko v poriadku. 😉
@pehavcek no dva testy som si urobila ked mi meskala mensturacia 2 dni a oba pozitivne to bolo 31.8. A drn na to sme.odisli na dovolenku...cize som mala mat menzes ale neprisiel...tak ci je to ok...nechcem robit paniku kym to nebola krv...a hned o 7 dni taham k lekarke...sa zapisat do klubu..🙂
@sisa12321 Ja som začala slabo krvácať v 8 tt. Bola som u svojej gynekologičky, dala mi duphaston a ešte niečo, nepamätám, no hneď mi aj povedala, že tieto lieky nie sú zázračné, pokiaľ plod nie je silný a zdravý, príroda to zariadi sama. Bola to stará, skúsená lekárka, vedela, čo hovorí. Každé 5. tehotenstvo sa končí spontánnym potratom v prvom trimestri, bohužiaľ. A tak aj bolo ☹ Samozrejme, nehovorím, že je to tvoj prípad. Ak si len trošku špinila, nič to nemusí znamenať. Hlavne skús byť v pohode a nestresovať. To škodí najviac.

@sisa12321 Na tvojom mieste by som pre istotu išla na pohotovosť. Nemusí to byť nič ale rovnako aj môže. Držim prsty