icon

Srdce bábätka bije jedným tónom: Čo robiť?

dovidopp
21. dec 2024

Ahojte som v 39 týždni tehotenstva mám 4 dní do termínu pôrodu, dnes má nechali v nemocnici pretože malej bije srdce stále tým jedným tónom tak isto, vraj by jej to malo tak skákať ale nie jej bije úplne jedným tónom stále tak isto, mali ste to niektorá tiež ? Prosím píšte len tie čo to mali tak isto bolo všetko v poriadku ? Ako sa to ďalej vyvíjalo aj po pôrode strašne sa bojím a neviem čo čakať

svetlonos
21. dec 2024

@dovidopp
prosím ta a prečo si sa nepýtala dr, co to znamená? Mne sa to nestalo ake jed si ma tam nechali tiez par dni pred termínom koli prietokom, tak som ich teda spovedala.
Mne vtedy dr povedala, ze chcú aby par dni pred termínom bolo všetko na jednotku a ja som tiež prietoku mala teda na dvojku. Teda nič hrozné ale nechceli riskovať. Maly bol v pohode, mal "len" nizky cukor, tak po 10 hodinách mi ho vzali na novorodenecke, na infuzkuva sledovanie. Mne nachystali izbu doobeda. Ale hneď po zo údeniny som mohla ísť ku nemu.

martinakb85
22. dec 2024

Podstatné je,že už ste tam. Keby čokoľvek, hneď to vedia ukončiť. 🙏 Bombradujte ich otázkami, prípadne trvajte na vyvolavaní. Musíte byť naozaj doterná. Držím palce, určite budete v poriadku.

dovidopp
autor
22. dec 2024

@martinakb85 ďakujem 🙂