icon

Sťahy maternice v tehotenstve

ivusinecka026
9. júl 2025

Dobrý neskorý večer mamičky
Prosím Vás mavali ste niektorá také stahy maternice a čo Vám pomohlo alebo sa bať o babätko že sa môže niečo stať a tieto týždne sa budem veľmi bať nakoľko som potratila pred 2,5roka v 21týždni poprosím Vás len normalne komentare. Ďakujem Vám veľmi pekne

vkatush
9. júl 2025

Magnézium, kľudne dvojitá dávka (mne sa spustili kontrakcie pri prvom v nejakom 23-24tt, skončila som v nemocnici na infúziách a potom ďalšie mesiace 3x2 tablety magnerot na deň).

Ak sa ti hocičo nezdá, kľudne vybehni na gyn. pohotovosť.

alyson29
10. júl 2025

@ivusinecka026 sťahy maternice môžu byť v tehotenstve bežné, najmä ak nie sú pravidelné ani bolestivé. Pomáha magnézium, kľudový režim a veľa tekutín. Na pohotovosť treba ísť, ak sú sťahy pravidelné, bolestivé, pribudne krvácanie, odtekanie plodovej vody alebo ak máš zlý pocit – radšej ísť zbytočne než neskoro. Držím palce!

ivusinecka026
autor
10. júl 2025
@alyson29

@ivusinecka026 sťahy maternice môžu byť v tehotenstve bežné, najmä ak nie sú pravidelné ani bolestivé. Pomáha magnézium, kľudový režim a veľa tekutín. Na pohotovosť treba ísť, ak sú sťahy pravidelné, bolestivé, pribudne krvácanie, odtekanie plodovej vody alebo ak máš zlý pocit – radšej ísť zbytočne než neskoro. Držím palce!

@alyson29 Dobrý večer
Ďakujem Vám ležala som v nemocnici davali mi a este tabletky na krvacanie dnes ma pustili domov že všetko je v poriadku dnes robili aj vyšetrenie a povedali že stahy maternice sú bežne kupila som si magnezium taká modra krabička v lekárni povedali že môžem 2x2tqbletky.
Ďakujem za skorú odpoveď

alyson29
10. júl 2025
@ivusinecka026

@alyson29 Dobrý večer
Ďakujem Vám ležala som v nemocnici davali mi a este tabletky na krvacanie dnes ma pustili domov že všetko je v poriadku dnes robili aj vyšetrenie a povedali že stahy maternice sú bežne kupila som si magnezium taká modra krabička v lekárni povedali že môžem 2x2tqbletky.
Ďakujem za skorú odpoveď

@ivusinecka026 som rada, že si doma a že je všetko v poriadku. Ten magnéziový doplnok, čo si spomínala, bude asi Magnézium Galvex – ten býva v modrej krabičke a je bežne odporúčaný v tehotenstve. Tiež som ho brala a pomohol mi. 🙂 Dopraj si teraz veľa oddychu, pi dosť tekutín a radšej choď k lekárovi, ak by si mala zlý pocit. Tiež som tam ležala celý máj. Myslím na teba, zvládneš to!

ivusinecka026
autor
10. júl 2025
@alyson29

@ivusinecka026 som rada, že si doma a že je všetko v poriadku. Ten magnéziový doplnok, čo si spomínala, bude asi Magnézium Galvex – ten býva v modrej krabičke a je bežne odporúčaný v tehotenstve. Tiež som ho brala a pomohol mi. 🙂 Dopraj si teraz veľa oddychu, pi dosť tekutín a radšej choď k lekárovi, ak by si mala zlý pocit. Tiež som tam ležala celý máj. Myslím na teba, zvládneš to!

@alyson29 Dobrý večer Ďakujem Vám veľmi pekne aj dnes som plakala balá som sa o babätko nakoľko sme o jedno prišli 21týždni a teraz mám taký strach plačem a doktorka vravela že magnezium ukludnujúci a koľko vody denne vypijete a čistu alebo nejaký džus malinovka ja viem najzdravšia je čista voda.