icon

Strašná bolesť pravej strany krížov

andrea1606
5. sep 2021

Ahojte ☺️
Mám 20 rokov a bude zomna mamina v novembri. Je to moje prvé tehotenstvo a veľmi chcené ❤️ Mám taky problém. Už druhý týždeň ma bolí práva strana krížov až do kĺbu mi to ide. Je to fakt nepríjemne. Keď sa pretáčam na posteli alebo keď som opretá na gauči a že si idem sadnúť tak vždy ma tam tak pichne že celu ma mykne. Zo začiatku to ani takto bolestivé nebolo ale čím dlhšie tým horšie 😓
Gynekológovi idem až 14.9. a neviem či to dovtedy vydržím
Chcem sa spýtať či je to úplne normálne alebo to predpovedá niečo horšie. Na internete som sa Dočítala že to môže byt predčasný pôrod alebo zápal obličiek ale nie som taká že verím všetkému čo je na internete a radšej sa takto opýtam vás

deti95060810
5. sep 2021

zajtra k obvodnému...môžu to byť AJ obličky...necikáš častejšie, alebo nemáš kalný moč?

miirka123
5. sep 2021

@andrea1606 utekaj k lekárovi a za tie 2 týždne si nebola v poradni? Ja som 32tt a tiež má bolia krize hlavne keď som dlhšie v predklone že upratujem, vysavam ale tu bolesť asi pozná každá a tak si myslím že aj ty. Raz som mala zapal obličiek a to bola strašná bolesť ozaj ale to najhoršie bolelo 3 dni nie 2 týždne😱

andrea1606
autor
5. sep 2021

@deti95060810 cikám dosť často ale myslela som si že to je kvôli tehotensvu

andrea1606
autor
5. sep 2021

@miirka123 no práveže bolesť keď som v predklone poznám ale toto je úplne iná taká ostrá a len na jednej strane

miskamicha
5. sep 2021

@andrea1606 co sa tyka bolest pochadzajucejnz oblicky vacsinou bolí stále a neexistuje ulavova poloha, v tehu je bezna dilatacia dutehi systemu jlavne pravej oblickybco vyustuje do kolikovitych bolesti...bolo by vhodne USG obliciek aj ked podla toho opisu mi to na oblicku nesedi..ak este bolest vyžaruje az do klbu

miirka123
6. sep 2021

@andrea1606 no určite chod k lekárovi môže to byt všeličo od zaseknuteho nervu po zapal alebo aj babo môže na niečo tlačiť. Radšej chod aby si sa ešte nedostala do situácie že nebudeš môcť hýbať s nohou alebo že ti bude stále tŕpnuť no kto vie