icon

Strata tehotenských príznakov a špinenie začiatkom 6. týždňa

hhhjnn
5. nov 2025

Ahojte začiatkom 6 týždňa som mala špinenie až doteraz plus som stratila tehotenské príznaky čo to môže byť?

anonym_e4bf77
5. nov 2025

@hhhjnn tehotenske príznaky sú rôzne. Mne naprilald začali dosť neskoro asi až v 9 týždni a potom v 15 asi už neboli.. nemusí to namerať niečo zle. Možno by som preistotu zašla na kontorlu či je všetko ok.

hhhjnn
autor
5. nov 2025
@anonym_e4bf77

@hhhjnn tehotenske príznaky sú rôzne. Mne naprilald začali dosť neskoro asi až v 9 týždni a potom v 15 asi už neboli.. nemusí to namerať niečo zle. Možno by som preistotu zašla na kontorlu či je všetko ok.

@anonym_e4bf77 a hnede špinenie je tiež ok?

anonym_d936eb
5. nov 2025

mne tiež prestali keď som krvácala - okolo 8tt. po čase sa všetko zas dalo dokopy aj s príznakmi.
nemusí to znamenať vôbec nič, ale môže aj všetko.
to zistí len lekár

anonym_8f05bd
5. nov 2025

@hhhjnn kde si ich stratila?

hhhjnn
autor
5. nov 2025
@anonym_8f05bd

@hhhjnn kde si ich stratila?

@anonym_8f05bd tupá otázka😀

hhhjnn
autor
5. nov 2025
@anonym_d936eb

mne tiež prestali keď som krvácala - okolo 8tt. po čase sa všetko zas dalo dokopy aj s príznakmi.
nemusí to znamenať vôbec nič, ale môže aj všetko.
to zistí len lekár

@anonym_d936eb ja len že som mala prsia naliate bolestivé bolesti v podbrušku som mala ako pred menštruáciou a zrazu nič necítim sa byť už akokeby tehotná

ivanakal
5. nov 2025

ja som nemala tehotenske priznaky nikdy 😀 teda okrem rastuceho brucha. S tym spinenim si u lekara bola?

anonym_d936eb
5. nov 2025
@hhhjnn

@anonym_d936eb ja len že som mala prsia naliate bolestivé bolesti v podbrušku som mala ako pred menštruáciou a zrazu nič necítim sa byť už akokeby tehotná

@hhhjnn choď k lekárovi.

ivik4
5. nov 2025

Priznakmi sa vobec neriad

anonym_eb40f7
5. nov 2025

@hhhjnn príznaky môžu byt, nemusia, to že boli, neznamená že o 1-2 dni sa nevrátia. Alebo sa nevrátia vôbec a môžeš byť šťastná. V 8tt sa môže stať že budeš mat riadne nevoľnosti a prezvracat zo všetkého čo dáš do úst. Skôr by som riešila to spinenie a išla buď k dr alebo pohotovosť. U niekoho to je bežne, u niekoho to znamená že to zle dopadne. Drzim palce nech to je ok.

anonym_e4bf77
5. nov 2025
@hhhjnn

@anonym_e4bf77 a hnede špinenie je tiež ok?

@hhhjnn no záleží či niečo berieš na to spinenie. Minimálne by som išla k leksrovi po progesteron a asi potvrdenie akcie srdiečka. Ja keď som spinila tak som sa bala a išla som na pohotovosť radšej.

krasneleto
5. nov 2025

smer lekar

anonym_58139c
5. nov 2025

Určite lekár čo najskôr. Mne sa takto prejavil zamlknuty potrat

hhhjnn
autor
13. nov 2025
@anonym_58139c

Určite lekár čo najskôr. Mne sa takto prejavil zamlknuty potrat

@anonym_58139c bola som nepovedala som o špinenie ale gynekologička povedala všetko je v poriadku no dnes mam uz toho špinenia viac zhoršilo sa to