Stredná dysplázia krčka maternice
Ahojte tehulky.Včera som bola u gyn.a mi potvrdila tehotenstvo necely 6tt.Tak sa velmi tešime aj s manželom.Priznaky som mala samozrejme vynechanie menstruacie,boleli ma velmi prsia a bradavky a prišerne som bola unavena... 😝 Len mi to komplikuje nejaky nalez.ma poslala na onkogynekologiu a v paprieroch mam stredna dyplazia krcka maternice.neviete mi povedat oco tam presne ide a ci mi nieco nehrozi??dakujem
@marienka2424 ahoj, uz je to dlha doba, mozem sa ta prosim spytat, ako si dopadla? ja som tiez tehotna a dnes mi prisli vysledky a mam CIN 2...

@marienka2424 budu ti v tehu sledovat krcok.lebo mas na nom zmeny.Kedy si nola naposledy na gyn ako si zistila.ze si tehu??? Setri sa.moc sa nenamahaj.nemusi to byt nic vazne..vatsinou tieto zmeny robi virus HPV alebo zapalove zmeny kt sa sleduju aby sa nezhorsila ta dysplazia...potom sa to moze odstanit .to sa vola konizacia.....To ale budes riesit po tehotenstve..Ak by sa to zhorsilo v tehu ten nalez v 2trimestri sa moze tuez urobit konizacia..ale nic sa nemusi sfat a ty budes mat pekne teho.len by som sa setrila v tehu.lebo krcok moze byt oslabeny.radsej uz polihuj od zaciatku...a uvidis co ti povedia na onko...