icon

Stŕpnutie stehna v tehotenstve

nicoletas2449
31. okt 2025

Ahojte baby...máte niektorá s týmto skúsenosti? Som v 25 týzdni a stehno na ľavej strane zboku mám ako keby na dotyk stŕpnute. Keď silno zatlacim tak si ho normálne cítim. Na tom stehne mám aj viditeľnejšie žily. Niekedy pri nejakom pohybe mi ako keby prešla tou stranou elektrika. Je to taký zvláštny až nepríjemný pocit niekedy. Určite to spomeniem na najbližšej kontrole lekárovi ale chcela som vedieť či ste sa s tým náhodou už nestretli. Ďakujem 😊

zabka79
31. okt 2025

@nicoletas2449 opuch nemas? Asi by som minimalne zavolala dr.

nikolani
31. okt 2025

@nicoletas2449 mala som to pri prvom, trpli obe stehná z vonkajších strán (aj ten divny pocit akoby elektriky ako píšeš), vtedy to začalo takto skoro ako tebe. Teraz pri druhom to začína znova. Tiež som to spomínala doktorovi, ale bohužiaľ, len pretrpieť 🙈

modratrixie
31. okt 2025

Ja to mám od začiatku tehotenstva, po každej noci alebo keď ležím ma začne páliť nerv a potom mi strpne stehno. Maternica tlačí na nervy, je to nepríjemne ale nie je to nič nebezpečne 🙂

barju
31. okt 2025

@nicoletas2449 mala som to od nejakého 16 týždňa až do pôrodu na oboch stranách. Doktorka že mozem vyskúšať magnézium ale nepomohlo. Po pôrode sa to vrátilo do normálu.

nicoletas2449
autor
1. nov 2025
@zabka79

@nicoletas2449 opuch nemas? Asi by som minimalne zavolala dr.

@zabka79 nie opuch vôbec. Ale určite to spomeniem dr

nicoletas2449
autor
1. nov 2025
@barju

@nicoletas2449 mala som to od nejakého 16 týždňa až do pôrodu na oboch stranách. Doktorka že mozem vyskúšať magnézium ale nepomohlo. Po pôrode sa to vrátilo do normálu.

@barju tak asi naozaj len vydržať

nicoletas2449
autor
1. nov 2025
@modratrixie

Ja to mám od začiatku tehotenstva, po každej noci alebo keď ležím ma začne páliť nerv a potom mi strpne stehno. Maternica tlačí na nervy, je to nepríjemne ale nie je to nič nebezpečne 🙂

@modratrixie mňa nepáli ani nič. Začalo to skôr len niekedy pri nejakom pohybe alebo teda skôr keď som sedela tak to zacalo a prestalo. A teraz už je to stále

nicoletas2449
autor
1. nov 2025
@nikolani

@nicoletas2449 mala som to pri prvom, trpli obe stehná z vonkajších strán (aj ten divny pocit akoby elektriky ako píšeš), vtedy to začalo takto skoro ako tebe. Teraz pri druhom to začína znova. Tiež som to spomínala doktorovi, ale bohužiaľ, len pretrpieť 🙈

@nikolani asi mi tiež nič iné neostáva. Ale spomeniem to dr pre istotu