icon

Sú bolesti v podbrušku počas skorého tehotenstva normálne?

4. feb 2025

Ahojte zienky, potrebovala by som poradit.. ukludnit.. som prvy krat tehotna, nikto okrem manzela to nevie este tak preto anonym.. aktualne 6+2 tt, bola som u lekarky ta len potvrdila ze sa jedna o vnutromaternicove tehotenstvo.. nic viac mi k tomu nepovedala, rozumiem, je to este skoro.. objednala ma na dalsiu kontrolu o 3 tyzdne, lenze nejak ma blbu nenapadlo spytat sa na bolesti ktore mavam vecer..
Prvy tyzden meskania, co som si robila aj test a zistila ze sa zadarilo, nejake 3-4 dni z toho, ma pobolievalo podbrusko ako pred ms, potom to par dni preslo a teraz ma pobolieva zase.. zvycajne vecer, take krce akoby menstruacne, nekrvacam, len tie bolesti, nie su na nevydrzanie, obcas bolavejsie ale pri ms som zvykla mat aj horsie.. je to normalne prosim vas, mali ste tak niektora ? Ci volat rano radsej dr naspäť :( .. dakujem

tinus139
4. feb 2025

Ahoj , som tehotná druhý krát , tiež som v takom týždni ako ty , tieto občasné kŕče sú úplne v poriadku , samozrejme ak by si krvácala a kŕče by boli neznesiteľné, obrať sa na lekára, ja som mala taktiež jeden deň takéto kŕče ako keby menštruačné … v prvom tehotenstve som to zažila taktiež. Ale ak si niečím niesi istá a máš obavy rieš to s lekárom 🙂

lija22
4. feb 2025

ahoj. Kto sa nepyta, nic sa nedozvie a si na spravnom mieste ;) gratulujem ti k tehotenstvu a tieto bolesti su v poriadku. Deje sa tam vela veci, bude tam este rusno.Tie bolesti mozu byt ozaj neprijemne

autor
4. feb 2025

@tinus139
@lija22
Dakujem velmi pekne za ukludnenie😊🙏🏼