icon

Suchá vagína v tehotenstve. Je to normálne?

moniciak
17. jún 2010

ahojte vsetci a vopred dakujem za odpovede. Som na zaciatku tehotenstva a vzdy som si predstavovala ze v tehotenstve budem mat aspon nejaky vytok alebo co no mam ju uplne suchu bez vytoku...mate podobne skusenosti???p.s. je to moje prve tehotenstvo tak stresujem 😀

bubulka722
17. jún 2010

Žiadne obavy! Si len na začiatku tehu a všetky prízanky vrátane výtoku prídu.

pepsyna
18. jún 2010

neboj sa, neskor budes banovat za tym pocitom sucha 😉 ja som mala pocas tehotenstva taky vytok,ze som musela pouzivat intimky,no prednedavnom som dobrala vaginalne lieky,koli pomnozenym bakteriam a trochu ustupil,co je teraz uzasny pocit 😀

andreaka11
18. jún 2010

neboj, ono to pride okolo 8meho tt, ak nie neskor. a potom sa budes len bat, aby si neprechladla zospodu. tak pouzivaj potom intimky. inac ja som predtym stale bola prechladnuta zospodu, ale ked som otehotnela, tak odvtedy som nebola prechladnuta ani raz 🙂 klop klop klop 😅

slniecko174
18. jún 2010

ja som v 9 tt a od minuleho tyzdna som zacala mat biely vaginalny vytok 🙂 tak sa neboj 🙂

moniciak
autor
19. jún 2010

tak dakujem to som rada🙂 ale vsimla som si ze pri sexiku je to teraz lepsie 😀

schumianca
15. júl 2010

ja som v 4tt a výtok sa objavil už teraz...no hurá....

ada1982
9. okt 2010

@moniciak Ahoj monika, ja este stale neviem ci som tehotna, ms mi meska 8 dni ale mam velku suchost a mierne palenie tiez a teda ani neratam s tym ze som tehotna..aspon teda som si myslela...trva to u mna cca 2-3 tyzdne, tak neviem ...bolo to aj u teba take?dakujem

moniciak
autor
9. okt 2010

@ada1982 ja som si stale myslela ze dostanem menstruaciu ziaden typicky tehotensky vytok nic a ten prisiel asi az okolo 12. tyzdna 😉 ja som nemala ziadne priznaky cisto PMS normalne som tomu neverila ked mi vyskocili 2 ciarky 🙂 a test si si uz robila???

ada1982
9. okt 2010

robila som si na treti a na 7 den meskania a nic, volala so s dr. lebo uzivam duphaston a kazal mi este cakat tyzden, ja nemam dokopy ziadne priznaky..niekolko dni som mala strasne citlive bradavky postavene stale🙂 ale to preslo a teraz nic, brucho ma bolievalo asi tyzden a dnes a vcera uz v pohode len sem tam trosku picha obcas, trosku v krizoch pichlo. posledne dni chodim vela cikat a vela jem, stale som hladna...ale uz si myslim ze si to vsetko namyslam, lebo ta suchost mi pride zvlastna, lebo je to uplne suche ako pust....skusim dalsi test asi v utorok ak nepride mest. do vtedy...