icon

Svetlo-béžový výtok v 11. týždni tehotenstva

30. jan 2026

Ahojte, dnes rano som po utreti na papieri nemala vytok uplne biely, ale trochu ako keby dobezova. Bolo to fakt jemne. Objavilo sa to niektorej? Nechcem panikarit a hned behat po doktoroch ako hypochodner. Počas dňa už to nemám. Ďakujem za skusenosti.

simca115
30. jan 2026

@anonym_autor nebolo to odraz svetla keď do siva ?

autor
30. jan 2026
@simca115

@anonym_autor nebolo to odraz svetla keď do siva ?

@simca115 nebolo to dosiva, tak dobežova skorej, no prave cely deň to skumam, tak už sa mi na papieri nejavi nič, ale už si namyšlam a sledujem sa

anonym_36da80
30. jan 2026
@anonym_autor

@simca115 nebolo to dosiva, tak dobežova skorej, no prave cely deň to skumam, tak už sa mi na papieri nejavi nič, ale už si namyšlam a sledujem sa

@anonym_autor Nemáš to odfotené?

simca115
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor lebo napríklad ja keď mávam výtok tak mi príde svetlo žltý a to je svetlom napr preto ma to tak napadlo

anonym_e87ea3
30. jan 2026

Ja som to mala tiež tak vraj je to normálne

autor
30. jan 2026
@simca115

@anonym_autor lebo napríklad ja keď mávam výtok tak mi príde svetlo žltý a to je svetlom napr preto ma to tak napadlo

@simca115 ja tiez mavam niekedy svetlozlty, ale toto bolo skor prave tak tmavsie ako keby do bezova

autor
30. jan 2026
@anonym_e87ea3

Ja som to mala tiež tak vraj je to normálne

@anonym_e87ea3 cely den som uz nemala nic, tak snad ok

anonym_e87ea3
30. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_e87ea3 cely den som uz nemala nic, tak snad ok

Ako ja som to mala pri obidvoch tehotenstvach a celé tehotenstvo