icon

Ťažké dýchanie v tehotenstve: Ako ho zvládnuť?

msku
13. jan 2025

Ahojte, som na začiatku tehotenstva a už 4-5 dní mám pocit akoby som sa nedokázala poriadne nadýchnuť. Dneska som bola u lekára, EKG, tlak aj krv, všetko v poriadku.... Máte to niektorá tiež takto? Je to normálne? Strašne ma to vyčerpáva... Večer po celom dni mám pocit ako by som zabehla maratón...

paulina291
13. jan 2025

Áno mala, bolo to dosť neprijémne. Úplne úzkosti som z toho mala. Žiaľ, nepomohlo mi absolútne nič, iba vydržať, kým porodím😁
Vraj je to v tehotenstve bežné.

luciaruz
13. jan 2025

Jaaaj moja milá 😁 bude horšie, keď bude bábo väčšie a pľúca nebudú mať miesto.

msku
autor
13. jan 2025

@paulina291 to akože prejde až keď porodim? 😅Bože môj, do čoho som sa to namočila😅však ja som len v 4 týždni 😃

msku
autor
13. jan 2025

@luciaruz 😃😃Paráda, to bude ešte kopec "srandy"

zojanka
13. jan 2025

@msku Áno aj ja som to mala takto od samého začiatku. Pamätám si, že som nevládala vyjsť pár schodov čo som to nevedela udýchať. Ani malý kopček som nezvládala. Na začiatku to u mňa bolo oveľa horšie ako na konci. Ale teda do normálu sa všetko vrátilo až po pôrode.

luciaruz
13. jan 2025

@msku anooo. Neskutocne mi to islo na nervy. Hlavne ze som sa nevedela poriadne nadychnut z hlboka

msku
autor
13. jan 2025

@zojanka presne rovnako sa cítim 😶 a všetko dobre dopadlo? Trochu ma to desí, či to neznačí nejaké problémy...

msku
autor
13. jan 2025

@luciaruz ja ani normálny rozhovor nedokážem viesť bez toho aby som sa nezadychala 😶

lenka3454
13. jan 2025

Aj ja som to mala ,v 8mesiaci to bolo najhorsie myslela som ze sa uz ani nenadychnem 😀

nyphadora
13. jan 2025

@msku ano je to normalne, babatko rastie a tlaci na branicu.

anushik
13. jan 2025

Ja som to teraz malantiez takto podobne pár krokov a zadychana ako keby som zabehla neviem koľko...teraz som v 18tt je to omnoho lepšie ale už sa z predchádzajúceho tehotenstva pripravujem na to že sa to zachvilu vráti zasa 😂🫣

zojanka
13. jan 2025

@msku Ano dobre to dopadlo. Lekar to ani neriesil, ze je to normalne.

paulina291
13. jan 2025

@msku mala som to silno v prvom trimestri, potom v druhom trochu úľava, no a tretí to ti ani hovoriť nejdem😂
A áno, finálne to prešlo až keď som porodila.