Tehotenské akné
Ženy, ahojte.Prosim vas poradte ak mate skúsenosť.Zacinam 30 tyzden tehotenstva a po tele sa mi objavili vyrážky...ale brucho, zadok a prsia...natieram to zatiaľ sudocremom,ale velmi nepomáha.V noci ked sa spotim,to neskutočne svrbí a podvedome sa skrabem.Nosim bavlnené nočné košele,aviváž používam detskú ....nikdy predtým som nemala problém s pleťou, alebo pokožkou...toto je vsak hrozné.
upraví sa to po pôrode? Prípadne,cim to natierať teraz? Ďakujem za rady.Vierka
@vierkainka mala som podobny problem, ale az koncom tehotenstva a bolo to sialene, porodom to odznelo, inak nepomahalo nic. Treba to povedat doktorovi, neviem, ci netreba urobit pecenove testy (z toho zvykne byt svrbenie v tehotenstve a nie je to sranda).
ja som v 21tt a mám akné po celom dekolte, chrbte a krku.. výrazne sa objavilo na začiatku tehotenstva.. pred tehotenstvom som však mala zistené potravinové intolerancie a v tehotenstve ma trápi vlčí hlad, takže zjem možno aj to, čo by som nemala, resp. vo väčšom množstve, ako by som mala.. akné mi vyskočilo asi v 9tt, odvtedy sa to zhoršuje.. verím, že to po pôrode ustúpi

🌻🌻🌻