icon

Tehotenské nevoľnosti pri druhom dieťatku

25. aug 2025

Ahojte mamičky, cakam druhé dieťatko. Mám rocneho synceka, ked som ho čakala nezyklo mi byt nejak extra zle, zvracala som tak 3x za cele tehu. Teraz zazivam velmi naprd stavy.nie su to stavy na vracanie, resp. Aj to pocitujem ale horsie je ze sa citim absolutne fyzicky na dne.stav je rovnaky ako po prehyrenej noci, ciste opičné stavy, ruky sa mi klepu, zavraty mam presne ako ked ma.clovek silnu opicu. Do toho rocne dieta ktoremu idu zuby, obcas sa mi chce revat. 😆😪 mamicky, su taketo stavy ok, alebo mam hladat pricinu niekde inde?

colsami
25. aug 2025

Kazde tehotenstvo je ine.
Ak mas podozrenie, ze v Tvojom pripade je nejaky problem a nie "len" tehotenske zalezitosti, chod k obvodnej na zakladne vysetrenie + odbery.

sili82
25. aug 2025

Ja som mala niečo podobné v druhom tehotenstve. Ráno som sa budila ako po opici alebo som mala pocit, že na mňa niečo lezie. Stále pocit na zvracanie, ísť na väčší nákup do obchodu bolo pre mňa nemožné, lebo hneď mi bolo zle. V 13 týždni som mala 49 kíl. Unavená nonstop, ledva som dokázala mať oči otvorené. A takto mi bolo celé tehotenstvo až dokonca. V siedmom mesiaci som hovorila doktorovi nech ma pošle na nejaké vyšetrenia, veď to nieje normálne, ale keďže som u neho mala všetky výsledky v poriadku, tak ma stále upokojoval, že to je OK. Týždeň po pôrode, keď som prišla domov a prvý krát som sa poriadne najedla, som si uvedomila, že už mi je dobre. Určite tvoje stavy konzultuj s lekárom, budeš kľudnejšia.

autor
25. aug 2025

Dakujem velmi pekne, akurat ma napadlo, ze mam narok na preventivku po 2 rokoch tak si ju dám. Je mi strasne a ide mi to aj na psychiku, strasne som smutna plua mam tie stavy zavraty a slabost

michaela19900
28. aug 2025

@anonym_autor ja mam presne taketo iste stavy, dokonca by som to pripisala aj kombinacii s morskou nemocou, nie a nie prestat. Schudla som uz 5 kil, jedlo nula, voda nula, vyziva je katastrofalna ale teda cakam ked to prejde uz som v 11 tyzdni tak verim zw uz coskoro. Kazdy vecer beriem xonveu niekedy aj poobede, trochu to pomaha ale nic moc, aj psychika dava zabrat, :(