icon

Tehotenstvo a Duphaston - špinenie

andrea719
Včera o 16:47

Dobrý večer, dnes som bola u gynekológa, som tehotná a lekár my prepísal na prevenciu duphaston lebo som raz potratila. No pred chvíľkou som bola na wc a spinim, neviem či to môže spôsobiť ten duphaston alebo to zase bude to iste ako predtým. Máte s tím skusenosti.

alison11
Včera o 17:00

@andrea719 Ahoj ja som brala Duphaston na udržanie tehotenstva nekrvácala som keď som brala už pred tehotenstvami na úpravu cyklou keďže sa mi netvori niektorí hormón ktorí zodpovedá za výživu plodu pred 16tt do 16tt som brala pri synoch .keď mi nasadil gyn. Duphaston v 6tt bez brania pred tým som potratila :-/. Ale stretla som počas poradní,že niektoré brali ako ty po zistení tehu a boli ok.Držím palce aby to bolo len z uhnieďovania.oddychuj.Bolesti nemáš?

anonym_76bfcc
Včera o 17:01

@andrea719 Mne ho tiež keď mi hrozil potrat a začala som špinit.

andrea719
autor
Včera o 17:02
@anonym_76bfcc

@andrea719 Mne ho tiež keď mi hrozil potrat a začala som špinit.

@anonym_76bfcc po užití duphaston alebo nie

andrea719
autor
Včera o 17:03
@alison11

@andrea719 Ahoj ja som brala Duphaston na udržanie tehotenstva nekrvácala som keď som brala už pred tehotenstvami na úpravu cyklou keďže sa mi netvori niektorí hormón ktorí zodpovedá za výživu plodu pred 16tt do 16tt som brala pri synoch .keď mi nasadil gyn. Duphaston v 6tt bez brania pred tým som potratila :-/. Ale stretla som počas poradní,že niektoré brali ako ty po zistení tehu a boli ok.Držím palce aby to bolo len z uhnieďovania.oddychuj.Bolesti nemáš?

@alison11 nie nemám silné bolesti také aké vždy na začiatok tehotenstva mam 6/5

anonym_e16c32
Včera o 19:44

@andrea719 duphaston je praveze na zabranenie potratu. Urcite nespinis s toho

andrea719
autor
Včera o 20:02
@anonym_e16c32

@andrea719 duphaston je praveze na zabranenie potratu. Urcite nespinis s toho

@anonym_e16c32 a pomohol ti? Bojim sa že zase potratim

anonym_e16c32
Včera o 21:34
@andrea719

@anonym_e16c32 a pomohol ti? Bojim sa že zase potratim

@andrea719 mam za sebou 3 potraty. Az po nasadeni duphastonu som donosila dieta. Takze ano. Neboj sa, uzivaj si tehotenstvo a hlavne kludovy rezim 🙂

anonym_76bfcc
Včera o 22:03
@andrea719

@anonym_76bfcc po užití duphaston alebo nie

@andrea719 Už pred a aj pri užívaní som špinila...takže neviem ako to je..

andrea719
autor
Dnes o 05:10
@anonym_e16c32

@andrea719 mam za sebou 3 potraty. Az po nasadeni duphastonu som donosila dieta. Takze ano. Neboj sa, uzivaj si tehotenstvo a hlavne kludovy rezim 🙂

@anonym_e16c32 už nespinin neviem prečo ale môže sa to zas objaviť takže už nič nebudem robiť, ďakujem