Tehotenstvo a problémy
Ahojte dievčatá…s priateľom čakáme prvé bábo❤️🫶🏽Som cca v 6tt…doktor si myslel že to už bude koniec 8 ale podľa vyšetrenia a nálezu zistil že mi pravdepodobne mešká ovulácia takže ešte nevie úplne vypočítať ani datum pôrodu len mi povedal že začiatok Apríla..Prvú poradňu mám 31.8 ale strašne sa bojím aby nezistil dačo zle…napríklad že sa plod nevyvíja a podobne…asi sa zbláznim dovtedy….
Taktiež..mám strašne bodavu bolesť v prsníkoch hlavne v noci sa nato budím keď spím..cez den vlastne skoro vôbec..je to bodanie v poriadku?
A zo začiatku som mávala bolesti ako pred menštruáciou a už asi týžden nič..neviem či ta bolesť je dočastna alebo sa môže ešte vrátiť ale čítala som že niektoré ženy to majú až do 6M čo má dosť zaskočilo a teraz hľadám kde sa stala chyba u mna..či nieje niečo zle.
Ďakujem za všetky rady😊
@erika070120 rieš to so svojím doktorom,je to 50/50
@erika070120 hlavne sa ukludni, az na par velmi vzacnych pripadov, ked za potrat moze napriklad otrava, zena nema ako ovplyvnit ci sa plod udrzi ci nie. Takze ziadnu chybu u seba nehladaj a dufaj v ten najlepsi koniec.
@viestta otrava napríklad čím?
Ďakujem pekne za radu😇
@erika070120 nejakou chemikaliou, ale to sa v beznom zivote nestava.
@viestta čítala som že napríklad aj Huby..na tie si žena má dať pozor…
Len neviem ako je to s vnutornostami…srdiečka pečienka atd..či to tehotná žena môže konzumovať
@erika070120 jedle huby neskodia, jedovate su jedovate aj pre netehotnych. Pecen v rozumnom mnozstve je uplne v pohode aj ine vnutornosti, aj ryby a aj vsetky mliecne vyrobky z pasterizovaneho mlieka vratane bryndze.

@erika070120 ukludni sa 🙂 tehotenstvo je vec ktoru nevies ovplyvnit...hlavne prvyy trimester je 50:50..bud je plod silny a udrzi sa alebo nie a neurobis nic..treba iba mysliet pozitivne a kym nekrvacas tak nepanikarit a verit ze to je vsetko ok...bolesti podbruska su bezne lebo sa roztahuje maternica..nemusia byt kazdy den ale 🙂 prsia to iste...vela hormonalnych zmien v tele predsa...takze pohoda je prvorada vsak robis vsetko preto aby to dobr dopadlo a viac sa uz neda 🙂