icon

Tehotné bez problémov na maródke počas pandémie

natkys
27. okt 2020

Ahojte, chcela by som sa spýtať či tehotné počas prvej, druhej vlny vedel gynekológ vypísať na PN aj bez zdravotných problémov? Poprípade aké vám vedeli napísať? Ďakujem za odpoveď

nely1704
27. okt 2020

Lekári velmi nechcú vypisovať PN bez adekvátnej diagnózy, tiež su kontrolovaní , ale záleží aj od lekára.... u niekoho sa dá, u niekoho nie...

mogaa
27. okt 2020

Pandémia nie je dôvod na PN rovnako ako dôvod na PN nie je ťažká práca, lebo ak má niekto ťažkú prácu má požiadať zamestnávateľa o prispôsobenie práce pre tehotnú......záleží od konkrétneho gynekológa, on ak ťa vypíše je to na jeho triko on si to pri kontrole PN-niek revíznym lekárom musí vedieť obhájiť, on tam dáva diagnózu(v tomto prípade fiktívnu)

naloxon
27. okt 2020

@natkys Ahoj mňa lekár vypísal hneď ako zistil že som tehotná ale dosť zavážilo to že som zdravotná sestra. Ale musela som chodiť na kontrolu každé 2 týždne.

denden77
27. okt 2020

@natkys ja som sa ho pri prvej vlne zo srandy pytala, nakolko na mna kazdy tlacil, nech sa dam vypisat, hoci ja som zaujem nemala.. zdravotne problemy som nemala a teda ma "poslal do kelu" 😊