icon

Toxoplazmóza - číselné hodnoty

mirkaajanko
8. apr 2016

Ahojte...prosím vás, vie niekto, čo znamenajú tie hodnoty pri Toxoplazmóze? Je to vlastne dobré ale ako?

Toxoplazmóza - číselné hodnoty
bonaqa2013
8. apr 2016

no a lekár sa k tomu nevyjadril? Videl výsledky? Na jednej strane máš hodnoty ktoré ti zistili a na strane druhej sú hodnoty ktoré sú doporučené.

mirkaajanko
autor
8. apr 2016

Práveže tieto testy neboli na toxoplazmu určené, ale na osýpky, kiahne, mums, žltačku a tak...pretože robím v školke a chceli vedieť, či som imúnna na to...ale k toxoplazmóze sa nevyjadril, pretože toto robil obvodný lekár.

mirkaajanko
autor
8. apr 2016

Prosím ťa a ktoré sú doporučené a ktoré mám?

bonaqa2013
8. apr 2016

na pravo sú doporučené....máš tam napísané referenčné hodnoty.... kedy ti to robili? pozerám že si teraz v 11 tt. ak to bolo robené pred nejakým časom, tak už teraz môžu byť zas iné.....

mirkaajanko
autor
8. apr 2016

Tento pondelok...oki dakujem ti.. 🙂

ninaelizabeth
8. apr 2016

Ahoj. Ta hodnota igg je vyssia ako je hranica. To znamena ze si toxoplazmozu prekonala niekedy v minulosti.

mirkaajanko
autor
8. apr 2016

A IgM ked je o trochu vyssie? Je to dobre?

ninaelizabeth
9. apr 2016

Keby to mas akutne, tzn. Ze teraz, tak by bolo igg ovela vyssie az v tisickach. A tie uz budes mat vzdy..a igm klesaju pozvoľne, niekomu tp trva devat mesiacov kym vymiznu, niekomu ovela dlhsie. Je to individualne

mirkaajanko
autor
10. apr 2016

Tak to som rada ;)

beika333
10. jan 2017

Neviete mi prosím poradiť? Prvý krát mi vyšlu pozitívne testy na toxoplazmu u svojho gynekologa,teraz mam ist druhý krát,ale uz na infekcne a neviem ci musim byt nalacno.Prvý krát som nemusela.Dakujem za rady

barmankaa
Odpoveď bola odstránená