Ahojte...prosím vás, vie niekto, čo znamenajú tie hodnoty pri Toxoplazmóze? Je to vlastne dobré ale ako?
Práveže tieto testy neboli na toxoplazmu určené, ale na osýpky, kiahne, mums, žltačku a tak...pretože robím v školke a chceli vedieť, či som imúnna na to...ale k toxoplazmóze sa nevyjadril, pretože toto robil obvodný lekár.
Prosím ťa a ktoré sú doporučené a ktoré mám?
na pravo sú doporučené....máš tam napísané referenčné hodnoty.... kedy ti to robili? pozerám že si teraz v 11 tt. ak to bolo robené pred nejakým časom, tak už teraz môžu byť zas iné.....
Tento pondelok...oki dakujem ti..
Ahoj. Ta hodnota igg je vyssia ako je hranica. To znamena ze si toxoplazmozu prekonala niekedy v minulosti.
A IgM ked je o trochu vyssie? Je to dobre?
Keby to mas akutne, tzn. Ze teraz, tak by bolo igg ovela vyssie az v tisickach. A tie uz budes mat vzdy..a igm klesaju pozvoľne, niekomu tp trva devat mesiacov kym vymiznu, niekomu ovela dlhsie. Je to individualne
Tak to som rada ;)
Neviete mi prosím poradiť? Prvý krát mi vyšlu pozitívne testy na toxoplazmu u svojho gynekologa,teraz mam ist druhý krát,ale uz na infekcne a neviem ci musim byt nalacno.Prvý krát som nemusela.Dakujem za rady
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no a lekár sa k tomu nevyjadril? Videl výsledky? Na jednej strane máš hodnoty ktoré ti zistili a na strane druhej sú hodnoty ktoré sú doporučené.