Trochu krvavých vlásočníc vo výtoku v 31. týždni
Ahojte baby, výtok (ako vaječné bielko) mávam skoro cele tehotenstvo. Dnes som v ňom nasla trochu krvi, skôr krvavých vlasocnic a bolo ho trosku viac. Je to normalne v tomto týždni, alebo mam utekať do nemocnice? Včera navečer sme mali sex, neviem ci to môže mať vplyv :/ Bolesti nemám, bábätko sa pohybuje ako obvykle. Ďakujem za kazdu skúsenosť.
Ak ste mali styk tak je to s najväčšou pravdepodobnosťou práve preto, krcok a vnútro je viac prekrvene a môže prasknúť napr. Cievka pri námahe. Ak by ti to silnelo tak si zavolaj svojmu gynekologovi pre istotu a on ťa nasmeruje
Ďakujem za ukludnenie dievčatá 🙂 vyzerá, že je to okj 🙂 ale celkom som sa zľakla, keďže prvé 3 mesiace u mňa neboli ideálne kvôli menším špineniam 🙂 uz to iba tie 2 mesiace dobojovať a budem mat drobca pri sebe 😍
@kattien1992 dobrý deň...mozem sa opýtať ?ako to dopadlo u vás?😔niečo podobné mám aj ja ale nebolo to s prímesou krvi iba priesvitny biely natahovaci hlien..podobny ako sopel...tak mam strach....som len 32tt
@sonka333 len tam bolo všetko prekrvene, bol to iba výtok 🙂 zátka mi odišla v 38tt a 39tt+1 som porodila krásneho zdravého chlapčeka 🙂

@kattien1992 Moja hlienova zatka vyzerala presne ako opisujes, urcite by som to sla dat skontrolovat, mozno to nic nie je a aspon budes kludna. Drzim palce.