Tvrdé a boľavé bruško v 37. týždni
Ked sedim alebo stojim ma strasne boli cele brucho, taka tupa bolest a na dotyk je dost tvrde, neviem ci sa mi tam opiera mala chrbatikom a zato alebo preco, co to moze znamenat? Alebo je uz taka velka ze mi tlaci na vsetko a preto? Ale doteraz nic a zrazu z nicoho nic ? Moze sa blizit porod? A inac som v 37tt+0 ....dakujem za odpovede
Ale hej teda neviem co tym myslis tisnut ale mam taky skliesneny pocit v bruchu taky plny pocit ci jak to povedat. A napriek tomu plnemu pocitu som nonstop hladna furt sa volacim pcgam uz posledne dni bez zastsvenia :D
@jessica1996 bruško ti teraz ku koncu už bude tvrdnúť častejšie, takže z toho si nič nerob...budú to také vlny, budeš cítiť tlak a vtedy budeš mať tvrdé bruško ale za chvíľku to prejde a aj bruško zmäkkne alebo ako to povedať proste bude normálne 😉 a ty si už na konci tehu skoro, takže pôrod sa začne rozbiehať až keď budeš mať kontrakcie (ako ms bolesti) a aj bruško ti bude tvrdnúť alebo ti proste odtečie voda...mne napr. odtiekla až tesne pred pôrodom ale bruško mi tvrdlo skoro celý deň a aj kontrakcie som mala cca 7hodín 🙂 ak by si mala ale bruško tvrdé dlho a neprechádzalo by ti to, tak choď radšej za dr. môže to byť aj krvným tlakom 😉

@jessica1996 tvrdne brucho? Netisne sa ti veľmi? Ja som to mávala ale tiež už pri konci tehu. A môže sa rozbiehať pomaly už aj pôrod.