icon

Tvrdnutí bříška v 25. týdnu

baruu1994
3. mar 2014

Často mi tvrdne břicho treba kdyz lezim na boku a nebo na zadech. Je to normální? Začalo mi to az ted i s pohybami miminka. Pohyby mam uz asi cca 10den

22beba
4. mar 2014

zabehni na pohotovost ! mne tiež v 25 tt zacalo tvrdnut brucho a hrozil mi predčastný porod ☹ určite by som nečakala do rana .. s takýmito vecami nie je sranda .. drž sa

mamkabeika
4. mar 2014

@baruu1994 Určite choď na pohotovosť. Magnezko a ležať. Držím palce

safranca
4. mar 2014

Mne od 18 tt tvrdlo a brala som 3 x denne sumive magnezko a pomohlo to mala sa mi narodila v 39 tt

baruu1994
autor
5. mar 2014

Ale ja jeste nemám celkové zpevněné břicho. A kdyz mi kus ztvrdne tak jen na te určitě straně na které nelezim.

foofee
5. mar 2014

mne brucho tvrdlo od 17 tyzdna, ked som zacala citit pohyby, aj 20-30x za den, v 18 tyzdni som skoncila na infuziach v nemocnici, brala som milion magnezia, na tvrdnutie nic nepomohlo. Ale ani sa nic nestalo, krcok sa neskratil, za necele dva tyzdne mam termin a krcok drzi ako kamen. Daj sa vysetrit, ale neboj sa, nemusi ty byt nic vazne 🙂

denuss
5. mar 2014

a nie su to len take tvrde hrce? mne to malinka tiez robila asi od 14tt, vyduvala sa tak, ze som mala taku tvrdu hrcu a bolelo to..ale vsetko bolo v poriadku cele tehotenstvo..lebo ked tvrdne brusko tak myslim, ze cele, nie?

baruu1994
autor
6. mar 2014

Asi jsem to špatne podala myslela jsem tim ze kdyz si lehnu treba na pravý bok trochu mi ztvrdne leva strana a naopak. Pred týdnem jsem byla u doktora a nic neříkal. Jsem ted objednána na prohlídku takze doufam ze je vse v pořádku. Děkuji všem za rady 🙂 a omlouvam se jeste jednou zda jsem to špatne vysvětlila :D