icon

Účinné riešenia na hemoroidy počas tehotenstva

14. okt 2025

Ahojte, viete mi poradit nieco ucinne? Pred 3 rokmi som bola na rektoskopii kde mi zistili vnutorne hemoroidy 1. a 2. stupna. Vtedy som to nejak zlepsila stravou a liekmi, ale teraz v tehotenstve to je des. Bolest a rezanie pri kszdom vyprazdneni, pocit neuplneho vyprazdnenia a krv po utreti. Viete odporucit nieco ozaj ucinne? Dakujem.

zanzilady
15. okt 2025

@anonym_autor ahoj, ja som to síce takto nemala mala som oen malu hrckžu, ani to veľmi nebolelo - ale mne gyn odporučil krém faktu - dovtedy sim si dávala nejaký iný z lekárne taký čo býva v reklame. A nepomohol. A ten faktu - do týždňa mi hemoroid zmizol 🙂

simca115
16. okt 2025

@anonym_autor ja mám to iste , kup si proctoglyvenol za mňa najúčinnejší gél .. a skonzultuj s gyn detralex

autor
16. okt 2025
@simca115

@anonym_autor ja mám to iste , kup si proctoglyvenol za mňa najúčinnejší gél .. a skonzultuj s gyn detralex

@simca115 dakujem, presne ten som si kupila. Krvaca ti to tiez?

simca115
17. okt 2025
@anonym_autor

@simca115 dakujem, presne ten som si kupila. Krvaca ti to tiez?

@anonym_autor ako kedy , ja som to mala dlhodobo aj pred tehotenstvom riešila som to aj na gastre rektoskopiou 🙂

urshullita6541
20. nov 2025

Mne akože dosť pomohlo umývanie v sprche s herbalon s dubovou kôrou - zmiernil podráždenie a nie som taká precitlivená tam dole. Cítim, že môj diskomfort za zmiernil

saxana000
20. nov 2025

Mne pomohlo az porodit.pri prvej som to nezazila.pri druhej to bolo od 7 mesiaca neznesitelne skusala som cipky kremy kupele nic nepomohlo.mala bola jednoducho tak ulozena ze mi to vytlacala von po porode po par tyzdnoch bol konecne pokoj.

andyx4
26. feb 2026

@anonym_autor ahoj, odporucam na kazdodennu ulavu pri sedeni tento podsedak, je to velka pomoc pred, pocas aj po https://www.lovemosh.eu/p/podsedak-na-stolicku-...