icon

Úľava od bolesti krížov v 19. týždni tehotenstva

nanaxaxa01
18. okt 2025

Ahojte, pred dvoma dnami ma seklo v krizoch tak ,ze som padla na zem a nevedela sa pohnut... zachranka ma brala do nemocnice , infuzia paracetamol a magnezium... trochu pomohlo a vedela som prejst pomali po nohach... poslali ma domov, ale tu trpim a nemam si ako pomoct, paracetamol nezaberá a ine si od bolesti dat nemozem...
Nemate nejaku fintu ako to ,,odseknúť,, ? Je to priserna bolest...

modratrixie
18. okt 2025

@nanaxaxa01 bože ja som v 18 tt a tiež teraz ako začalo rásť riadne brucho tak ma inak bolia kríze aj svaly na bruchu a všetko … ja som začala byť minulý týždeň nervózna, začali mi kŕče do nôh a tyky v oku a až včera som sa dočítala že okolo týchto týždňov prudko klesá horčík v tele 🫣😁podľa mňa nás mal niekto informovať (myslím lekár ) že treba nasadiť magnezium 🫣ty si ho užívala pred tým ako ťa seklo? Ja ti síce neviem pomôcť ale myslím že užívanie magnezia tomu môže výrazne pomôcť a predchádzať tvojmu stavu…. Chudiatko

lulu8491
18. okt 2025

Omotaj si pevnú dlhú šatku okolo krížov a panvy zozadu aj spredu a pevne ju stiahni. Originál je na to rebozo šatka

simca115
18. okt 2025
@modratrixie

@nanaxaxa01 bože ja som v 18 tt a tiež teraz ako začalo rásť riadne brucho tak ma inak bolia kríze aj svaly na bruchu a všetko … ja som začala byť minulý týždeň nervózna, začali mi kŕče do nôh a tyky v oku a až včera som sa dočítala že okolo týchto týždňov prudko klesá horčík v tele 🫣😁podľa mňa nás mal niekto informovať (myslím lekár ) že treba nasadiť magnezium 🫣ty si ho užívala pred tým ako ťa seklo? Ja ti síce neviem pomôcť ale myslím že užívanie magnezia tomu môže výrazne pomôcť a predchádzať tvojmu stavu…. Chudiatko

@modratrixie mňa tiež informoval lekár až na pohotovosti že na kŕče treba v tehotenstve jedine magnezium .. a dosť pomohlo

nanaxaxa01
autor
18. okt 2025
@modratrixie

@modratrixie zacala som az teraz brat rano a vecer

modratrixie
18. okt 2025
@nanaxaxa01

@modratrixie zacala som az teraz brat rano a vecer

@nanaxaxa01 @simca115 ja si myslím že nám zamlčali dosť podstatnú info 😁