Úraz členka počas šestého mesiaca tehotenstva. Ako ďalej?
Pred týždňom sa mi podarilo zle doskocit a hneď som vedela,že je zle... bolesť, modrina a opuch má dohnali na pohotovosť. Tam som sa stretla s ,, pochopením " že nechcem RTG od veľmi citlivého a profesionálneho lekára. Bohužiaľ som hneď na začiatku tehotenstva absolvovala RTG a už som viac riskovať nechcela. Lekár sa s neochotou pozrel na členok, nijako ho nevyšetril a dal do dlahy, kontrola o 10 dní. Zatiaľ to nejako zvládam , ale mám doma 2.5 ročného.... manžel je na OČR. Stalo sa niečo podobné aj vám? Dá sa vôbec tej dlahy po 10 dňoch zbaviť? Strašil má zlomeninou, operáciou...je vôbec samca,že by to nebolo zlomené ....ja si nedokážem predstaviť prelezat niekoľko týždňov pri synovi...plus na tých bralach má boli úplne všetko... O spánku hovoriť ani nejdem....bojím sa ,že má čaká pokoj na lôžku do konca tehotenstva....
@anonym_autor neviem, čo ta to napadlo odmietnuť RTG pri tejto situácii. Sa modli do kontroly, čo najviac v kľude a šmahom na RTG pri kontrole. Mozes mať následky a bolesti velmi dlho, ked sa to podceni a zanedba. To sa este len vytrapiš. Počúvaj lekara.
Tiež sa čudujem, čo za blbosť ti to napadlo.
Normálne si si mala dať urobit rtg. Takto je to taka liečba na slepo
@anonym_1e553f volala som s gynekologickú hneď na mieste...ako vravím počas tohto tehotenstva som mala RTG už 3x, keď som nevedela,že som tehotná
@anonym_1e553f sám lekár povedal,že ak je to zlomené, postup je rovnaký ako zvolil teraz
Tiež sa čudujem, čo za blbosť ti to napadlo.
@anonym_41198d blbosť navrhnutá gynekologičkou....zrejme máš viac titulov ako ona
rtg clenka v tehotenstve nie je ziadne riskovanie, mozes tam mat hocico
rtg clenka v tehotenstve nie je ziadne riskovanie, mozes tam mat hocico
@anonym_a2c09f ako píšem vyššie, tak postup by zvolil rovnaký ako teraz...preto som okamžite dostala dlahu a fraxiparine....ja sa pýtam na skúsenosti s niečím podobným...