icon

Ústup príznakov tehotenstva

sarinka731
19. feb 2023

Ahojte idem si k vam pre radu v piatok som bola pri gynekologovi bolo vsetko ok uz dokonca bola aj akcia srdiečka 6+4tt ale od včera mi akosi nic nieje nemam uz tie bolesti pod bruškom (natahovanie aj predmenstruacne bolesti doslava zmyzli) mam strach ,nieje mi uz ani moc zle ,len ma boli zaludok zrejme od stresu , dufam ze je vsetko ok ojjj bojim sa

veronika966
19. feb 2023

@sarinka731 tiež sa mi príznaky najprv stratili okolo 6tt a potom o dva týždne udreli v plnej sile tak, že som bola rada, že som stihla dobehnúť na vecko vracať a trvalo to až do 18tt 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

sarinka731
autor
19. feb 2023

@veronika966 ozaj ? No je to zaujimave kazdy mi hovori ze je to normalne ze sa maternica na chvilu ukludnila ze mozem byt rada ... no kazdopadne uvidime len som chcela vediet ci to je vobec mozne dakujem ;)

deti95060810
19. feb 2023

nemusíš mať vôbec žiadne príznaky... mala som to aj takto pri jednom tehu...

divokykonik
19. feb 2023

@sarinka731 Ja som zo začiatku ani nemala tehotenské príznaky. Čiže som sa do istého bodu ani necítila ako tehotná (cca 13. týždeň). Až prišiel ten bod, kedy som nemohla spávať v noci, lebo som mala také nevoľnosti, že až - asi ma malý pripravoval na nespanie 😂.

floki1994
19. feb 2023

@sarinka731 neboj nic ..stava sa...ja som nemala napriklad ziadne nevolnosti len tahanie brucha lebo sa mi roztahovala maternica..uzivaj ze ti nie je zle, vela papaj, spi a dobre bude...ten prvy trimester je aj tak 50:50 a nevieme ovplyvnit akp to dopadne...robis maximum pre to aby bolo vsetko ok takze klud 🙂

calmmeadow
19. feb 2023

aj mne sa to stalo....všetky príznaky náhle vymizli a všetko bolo v poriadku.Vrátili sa možno po dvoch týždňoch opäť

veronika966
19. feb 2023

@sarinka731 jasné je to úplne normálne a užívaj si, kým nemáš nevoľnosti atď 😊 ono to ešte len príde alebo nemusí vôbec 😊

yamahka
19. feb 2023

@sarinka731 tiež som to mala isté. V prvom tehotenstve ústup príznakov tehotenstva a ukázalo to na MA. Čo nemusi byť tvoj prípad. Aj tak to tehotenstvo trimestri je to buď 50:50. Držím palce. Hlavne kľud.

ailiba
19. feb 2023

@sarinka731 mne tiez pri prvom synovi takto uplne prestalo vsetko... A uz ma 3 roky. Tehu je nevyspytatelne. Bud rada, ze ti nic nie je. Podla priznakov sa neriad. Este ti bude kadeco kym porodis.

vahcaac
19. feb 2023

U mna to iste presne a presne v tom čase ako opisujes. Príznaky už neprišli, až rastúce brucho. Všetko ok, mám chlapca