icon

V ktorom týždni vám vybehli na bruchu strie?

12. sep 2023

V ktorom týždni vám vybehli na bruchu strie?

Strana
z2
melanta
12. sep 2023

Vôbec mi nenabehli.

lugie
Autor odpoveď zmazal
yanni
12. sep 2023

V ziadnom. Ani po jednom tehotenstve nemam strie. Tak isto ako moja mama a babka (mamina mama). Vsetko je to len a len genetika. A nepribrat zo dna na den 30 kg.

mandzula
12. sep 2023

V ziadnom.

amelie2017
12. sep 2023

Mne velmi skoro, uz niekedy okolo 4.-5. mesiaca. V podstate brucho este male, ale uz popraskane. Potom ku koncu este viac. Ale ja som s tym ratala, mam strie na vela miestach.

vroni
12. sep 2023

Tiež v ziadnom

dadis
12. sep 2023

@amelie2017 Mne vybehli strie v puberte - prsia aj zadok (teda skor boky) a v tehotenstvach ziadne 🤷‍♀️ a to som mala pri synovi riadne pupcisko (mal 4kg a bola som extremne zavodnena 😬😅), nenatierala som sa nicim.

stanislavicenka
12. sep 2023

Ziadne strie pocas oboch tehotenstiev. No pribrala som do 15kil v oboch pripadoch.

mane01
12. sep 2023

Ja nemam vobec, moja mama ale ma… a pribrala som ako slon pri kazdom tehu… tak neviem… je to asi velmi indi vindi

ziarifka
12. sep 2023

V deň termínu pôrodu. Dcérka sa tak mocne zaprela, že mi v momente popraskalo celé brucho. Cítila som to a bežala skontrolovať k zrkadlu. Celé tehotenstvo nič a posledný deň fialové pruhy po celom bruchu. V tej chvíli som skoro plakala, ale už vybledli a takmer ich nevidieť 🙂

dskjhfdlkdjhl
12. sep 2023

Toto je o genetike. Ja som v oboch tehotenstvach pribrala okolo 30kg (ja viem, strasne) a nemam ani ciarku. Mazala som sa v prvom tehotenstve modrym avirilom, bola som ako taka rybicka v oleji, ale nie som si ista, ci to bol dovod, lebo v druhom tehotenstve som na to nemala velmi cas a takmer som sa nemazala a opat bez strii. Ale ani sestra, ani mama strie nemaju, takze musi to byt genetika😉

kaajuiaatko
12. sep 2023

Týždeň pred pôrodom 🙂

jana0215
12. sep 2023

Mne asi v 16 a 18tt a to som nemala este ani kilo navyše. Teraz som 30tt a od vtedy nič nové nepribudlo. Snáď to tak aj zostane. 🙏

cafelatte
12. sep 2023

3 tehotenstva bez jedinej strie. Je to genetické.

louise
12. sep 2023

strie mám z puberty, keď som prudko narástla, pri oboch tehotenstvách žiadne strie

kati301
12. sep 2023

Podľa mna v tom nie je genetika, moja mama ani babička nemali a ja ich mám mrte po bruchu 🙈 vybehli mi asi cca v 7.mes a to som sa dosť pravidelne mazala bioilom. A pribrala 15kg za celé tehu. Našťastie už dosť vybledli, ale bolo to hrozne fakt, fialove výrazne.. 😕

alexka89
12. sep 2023

Mne skôr na prsiach ostali na bruchu nemám ani moja mamka nema

autor
12. sep 2023

Ja som v 6 mesiaci a nemám zatiaľ žiadne aj keď bruško mám dosť veľké. Moja mama ani babka nemali, tak teda tiež budem dúfam, že to je genetikou a nebudem mať🙈😊

jj298
Odpoveď bola odstránená
danielittar
12. sep 2023

Končím ôsmy mesiac a zatiaľ nič. Na bokoch mám strie zo schudnutia ešte pred otehotnením a inak nič, pribrala som zatiaľ 9kg. Večer natieram Bi-Oilom po sprche, sem tam keď mi napadne, aj cez deň.

martinka13
12. sep 2023

Nevybehli

zuzuliennka1
12. sep 2023

je to veru genetika, stav a typ koze a ako sa natiahne/prisposobi.
mne sa aj vyborne hoja rany, jazvy ani nevidno, brucho som pred porodom mala fakt velke a striu nemam ani jednu

rk123
12. sep 2023

v ziadnom

cookie29
12. sep 2023

podla mna ani genetika neplati. Ja som v puberte prudko vyrastla a strie mi nabehli na stehnach. A dve tehu a ani jedna stria a to som vzdy mala vela plodovky a teda velke brucho

obleckodogymu
12. sep 2023

Zatiaľ som 31tt a nemám žiadne. Mama tiež nemala žiadne, tak dúfam že genetika zapracuje 🤭😊

2006_1211
12. sep 2023

V 8mom ci 7mom mesiaci ale len trochu a pri pôrode celé brucho, boky všetko vyzerám jak zebra

mima172
12. sep 2023

Mne až po pôrode 🧐 Mala som relatívne malé brucho, poctivo som natierala, no rozvinula sa u mňa preeklampsia, za týždeň som cela spuchla, váha vyletela za ten týždeň o 7kg, porodila som a neskôr kukám na brucho a samá stria 😔 Doslova mi popukala koža až pri a po pôrode.

sara07
12. sep 2023

tri tehotenstva ani pri jednom

andrea_prestastna
12. sep 2023

Den pred porodom ale az 3tehu

panda21
12. sep 2023

Pri prvom nič, pri druhej cca 2 týždne pred pôrodom. Po prvom mi ostalo pekné rovné brucho, po druhej síce rovné a chudé mám, ale ostalo mi aj troška kože. Podľa mňa koža nezvládla dve 4kg deti a 2r rozdiel 😁

Strana
z2