icon

Väčší žalúdok na sone

nikinka92
13. feb 2026

Ahojte prosím Vas bolo mi na sone brusnej dutiny povedané ze mam velký zalúdok co to moze byt mam ist na hadicku ale samozrejme zr mam v hlave uz vsetko mozne ma s tym niekto prosim Vas skusenosti.

anonym_b2280e
13. feb 2026

@nikinka92 mozno obrasteny tukom? ci podozrenie na cystu? mne na sone zaludok nikdy nepozerali resp. nikdy som ho nemala v popise sona, pozerali klasika pecen slezina zlcnik pankreas ,,,,

anonym_e96433
13. feb 2026

Na sone vidia len, ze mas zaludok, pozera ine organy resp. to co vidi. Viac povie gastro. Prosim, len nerob rovnaku chybu ako ja, ze sa vystresujes googlenim. Pockaj na gastro, ak na sone boli ostatne organy ok, tak je dobre. Hlavne pokoj.

anonym_b2280e
13. feb 2026
@anonym_e96433

Na sone vidia len, ze mas zaludok, pozera ine organy resp. to co vidi. Viac povie gastro. Prosim, len nerob rovnaku chybu ako ja, ze sa vystresujes googlenim. Pockaj na gastro, ak na sone boli ostatne organy ok, tak je dobre. Hlavne pokoj.

@anonym_e96433 suhlasim.

anonym_b2280e
13. feb 2026

@nikinka92 mozem sa opytat ake mas potiaze ked ta poslali na sono?

nikinka92
autor
15. feb 2026
@anonym_b2280e

@nikinka92 mozem sa opytat ake mas potiaze ked ta poslali na sono?

@anonym_b2280e no zvykne ma tlačit pod hrudnou kostou proste v zaludku taly pocit ako keby som tam kamen mala a ponovom to uz citim aj v hrdle ako gucu keby.. inak nemam ziadne bolesti ani krv v stolici nic

nikinka92
autor
15. feb 2026
@anonym_e96433

@anonym_e96433 dakujem samozrejme ze to bolo prve co som robila, ale mna toto trapi uz vyse 2 rokov hadicky som mala uz 2x robene a teraz na kontrole na sone ze mam vecši zaludok ako by som mala mat tak utorok ide 3 hadicka

anonym_b2280e
15. feb 2026
@nikinka92

@anonym_b2280e no zvykne ma tlačit pod hrudnou kostou proste v zaludku taly pocit ako keby som tam kamen mala a ponovom to uz citim aj v hrdle ako gucu keby.. inak nemam ziadne bolesti ani krv v stolici nic

@nikinka92 tebe nikdy na hadici nerobili histologiu?

anonym_b2280e
15. feb 2026
@nikinka92

@anonym_e96433 dakujem samozrejme ze to bolo prve co som robila, ale mna toto trapi uz vyse 2 rokov hadicky som mala uz 2x robene a teraz na kontrole na sone ze mam vecši zaludok ako by som mala mat tak utorok ide 3 hadicka

@nikinka92 2 x na hadici nic nevideli? ziaden zapal cysta nic?

nikinka92
autor
15. feb 2026
@anonym_b2280e

@nikinka92 2 x na hadici nic nevideli? ziaden zapal cysta nic?

@anonym_b2280e nie na tych hadiciach predym nevideli nic vsetko v ppriadku a teraz na sone mi lekar povedal ze mam vecši zaludok ako by som mala mat

nikinka92
autor
15. feb 2026
@anonym_b2280e

@nikinka92 tebe nikdy na hadici nerobili histologiu?

@anonym_b2280e ano brala mi prvy krat vzorky a to bolo ok

anonym_b2280e
15. feb 2026
@nikinka92

@anonym_b2280e nie na tych hadiciach predym nevideli nic vsetko v ppriadku a teraz na sone mi lekar povedal ze mam vecši zaludok ako by som mala mat

@nikinka92 drzim palce. a ked mas vysetrenie, potom napis ako si dopadla. co to bolo. mna tiez boli ale tak skor viac na pravo, ja mam gastritidu hyperplaziu

nikinka92
autor
15. feb 2026
@anonym_b2280e

@nikinka92 drzim palce. a ked mas vysetrenie, potom napis ako si dopadla. co to bolo. mna tiez boli ale tak skor viac na pravo, ja mam gastritidu hyperplaziu

@anonym_b2280e ďakujem,dam vediet mna praveze neboli nic iba teda tlači alebo ako to vysvetlit inak jem vsetko do radu heh

anonym_b2280e
15. feb 2026
@nikinka92

@anonym_b2280e ďakujem,dam vediet mna praveze neboli nic iba teda tlači alebo ako to vysvetlit inak jem vsetko do radu heh

@nikinka92 tak ja to tiez nemam ze vyslovene krc. mne povedali ze to moze byt tuk. co mi tlaci. mam vela tuku na bruchu

nikinka92
autor
15. feb 2026
@anonym_b2280e

@nikinka92 tak ja to tiez nemam ze vyslovene krc. mne povedali ze to moze byt tuk. co mi tlaci. mam vela tuku na bruchu

@anonym_b2280e ach ja cele dni myslim len co ak to bude nieco vazne ... velmi sa bojim

anonym_b2280e
15. feb 2026
@nikinka92

@anonym_b2280e ach ja cele dni myslim len co ak to bude nieco vazne ... velmi sa bojim

@nikinka92 toto ti ozaj nepomoze, ale uplne ta chapem, ja mam tieto problemy uz 2-3roky.

nikinka92
autor
15. feb 2026
@anonym_b2280e

@nikinka92 toto ti ozaj nepomoze, ale uplne ta chapem, ja mam tieto problemy uz 2-3roky.

@anonym_b2280e ved toto presne aj ja.. mne to zacalo od dost stresovej situacii ktoru som zazila.. a odvtedy problemy najskor tlak tep az sa to dostalo az sem ale to tlacenie mam cca tak od oktobra 23 .. dost to je neprijemne ale nie kazdy den to ma trosku tak upokojujr ze asi keby to je nieco take tak to je na dennej baze ale ajbtak sa velmi bojim mam maleho syna .. ani pomyslet na to necgcem

anonym_b2280e
15. feb 2026
@nikinka92

@anonym_b2280e ved toto presne aj ja.. mne to zacalo od dost stresovej situacii ktoru som zazila.. a odvtedy problemy najskor tlak tep az sa to dostalo az sem ale to tlacenie mam cca tak od oktobra 23 .. dost to je neprijemne ale nie kazdy den to ma trosku tak upokojujr ze asi keby to je nieco take tak to je na dennej baze ale ajbtak sa velmi bojim mam maleho syna .. ani pomyslet na to necgcem

@nikinka92 aj mne od urmtiach v rodine

anonym_4e3a52
15. feb 2026
@anonym_b2280e

@nikinka92 aj mne od urmtiach v rodine

@anonym_b2280e presne ja som bola este aj pritom..