icon

Veľká zápcha a opuch

lellla
23. jan 2021

Ahojte .je mi to trápne aj písať ale chcem sa spýtať lebo nikde som.nedogooglila a podobný problém somm nezažila v prvom tehu...
Zapieklo má ale že úplne mega ( asi budem písať hnusné veci ale pre predstavu ) viem s čoho má zapieklo ale tak že som.sedela hodinu na wc a nešlo ani von ani dnu vážne hodinu ...už som až plakala ani neviem ako sa to nakoniec podarilo ale neskutočne bolesti som mala ....ale chcem sa spýtať konečník má stále bolí a cítim ako keby som mala opuchnuté ...snažila som sa hneď si zachladiť v studenej sprche ale stále ma to bolí nemôžem si ani sadnúť...je to len opuch alebo to už bude hemeroidy?? Ešte som.nenabrala odvahu pozrieť sa ..vďaka za normálne odpovede už je mi dosť trápne že to píšem

luccija
23. jan 2021

@lellla kup si faktu krem a natri si to
Pre buducnost nesmies tlacit nasilu, lebo si tie hemeroidy sposobis.Treba pouzit glycerinovy cipok, ovsene vlocky a pod...prehanadlo...

denden77
23. jan 2021

@lellla tiez som to tak mala jednu dobu v tehotenstve.. podla mna to bude hemeroid.. kup si vlhceny toaletny s vytazkami z dubovej kory a mast.. ja som mala Avenoc.. a po kazdej potrebe sprcha.. mne sa stiahol este do porodu.. a kup si sirup Lactulosa, ak nezabera psylium, slivky a ine srandy

luccija
23. jan 2021

@lellla mohla si si natrhnut konecnik treba to dobre ponatierat a dbat na stravu a pitny rezim.Moze Ta to teraz aj svrbit, alebo krvacat.Skus si dat do jedla vkakninu a vela vody dolezite je teraz aj aka bude dalsia stolica.Nikdy netlac nasilu!

lellla
autor
23. jan 2021

Ďakujem vám ...pôjdem si pokupit teda niečo...vody pijem dosť aj stravu mám pestrú ale priznám sa že dva dni som.mala.neakutocnu chuť na mlieko a strašne som sa ním naciedala nenapadlo ma že mlieko zapeka vlastne tiež 🤦 ...

karhu
23. jan 2021

nechaj vo vode cez noc lanove semienka, rano si to prevar, vznikne slizovita tekutina..vypijes, zmäkci to stolicu, bude ok. problem je totiz ze je to tuhe...tak to nejde..mozes pit aj lanovy olej, alebo do stravy pridaj rozomlete lanove semienka..je to naj recept co som nasla, nesposobuje hnacky, ani nedrazdi podvozok a mozes to pit, jest i denne

mmoni89
23. jan 2021

@lellla ja som bola tehotná 3x a v každom tehotenstve som neskutočne trpela na zápchu, vyskúšala som vždy všetko možné aj nemožné, žiaľ hormóny. Po pôrode sa to dávala pol roka do poriadku,aj hemoroidy mi vyskočili samozrejme. Ale masť Avenoc mi pomáhala.ale aj trhlinky som mala no silne bolesti to bol už hemeroid

doda26
23. jan 2021

mne jedna moja dobra kamoska odporucila slivkovu stavu z DM drogerie...je to zazracna vec, na druhy den bude vsetko ako ma byt 😊 len toto uz nerob, "netlac na pilu" bud pojde hned alebo nie, aby si nemusela ist neskor na zakrok kvoli hemoroidom...a este je super papat dost jablcok ak ti chutia 😊

zuzikaslat
23. jan 2021

A je potrebné vypiť veľa čistej vody, pravidelne, min 2,5 litra denne by sme mali vypiť, aby naše telo spravne fungovalo

lellla
autor
23. jan 2021

Ďakujem vám veľmi pekne za rady ..veľmi si to vážim ...to že som.tlacila je takto najskôr sa mi chcelo normálne na wc tlačilo to samé šak poznáme ale keď som.potlacila zasekli sa a nešlo ani jedným smerom nedalo sa mi ísť z wc ..😭🤦...od dnes som zanevrela ne mlieko a snažím sa papať zatiaľ to čo mám doma keďže bohužiaľ sme v karanténe tak nemôžem ísť kupovať nič🙈ale v pondelok príde rodina tak mi pokupia čo treba..ďakujem.vam žienky ja sa chcem veľmi vyhnúť problémom aj tomuto problému ..nikdy som moc vody nepila ale ako som tehotná pijem strašne moc a hlaveň poslednú dobu ..papám obočie na kilá lebo mi to chutí ,strukoviny tiež ...tak preto myslím že som si to tým mliekom skazila...horšie je že teraz sa budem báť ísť na wc aby ma to nebolelo ale dnes má stále zadok boli ale už menej chvalabohu..tie čo ste mali hemeroidy alebo trhlinky ako ste na to prišli? Aké ste mali príznaky?? Vďaka ešte raz

doda26
23. jan 2021

@lellla no ked mas len vnutorne hemeroidy tak nezistis, len ze to boli vnutri konecnika...ale vonkajsie, alebo teda ked ten hemeroid vylezie tak ho normalne nahmatas, pri umyvani napriklad a je to taky vycnelok...nieco co tam normalne nebyva 😅 tazko je to popisat...a teda ten vycnelok boli...ale ono do troch dni cca by sa to malo skovat, len dobre je mat tie maste co spominali dievcata...Faktu, Hemofit a pod..alebo sedavy kupel z dubovej kory...len ked si v karantene a nemas sa k tomu ako dostat to je neprijemne no 😕 drz sa

lellla
autor
23. jan 2021

@doda26 ďakujem zatiaľ som.nespozorovala našťastie že by ma niečo bolelo z vonka ani z vnútra len traja ubolené to mám ako keby ma niekto nakopal do zadku ale keď si nahamatam tak nemám bolesti našťastie ...nuž musím.do pondelku vydržať 🙈

martinaresutikova
Odpoveď bola odstránená
paty0423
15. mar 2023

@lellla mas fisuru naisto .ja mam a uz sa rozhoduje o operacii dala som stovky eur za maste cipky tabletky od bolesti nic nepomaha