Vermox v 1. trimestri
Ahojte mamičky, prosím Vás, máte niekto skúsenosti s tym, že ste užili lieky vermox a zanechalo to nasledne negatívny dopad ma váš plod? Ďakujem.
Ak pre teba jedno odčervenie znamená viac ako dieťa tak môžeš, ale ináč by som to nerobila.
Síce ani jedna rada nebola užitočná, no kazdopadne ďakujem.
Ja som hľadala mamičku, ktorá s tym mala osobnu skúsenosť... Nakoľko niekedy je prípad, že nieje inej cesty ako bez tabletky.
Organový olej na pitie, ci v akej forme?
Tu informaciu som sa dozvedela,len žiaľ, situáciou som bola prinutena ju vziat aj pod vedomím doktora. Preto som chcela vediet, ci niekto mal podobnú skúsenosť a ci to malo aj niake nasledky u konkrétnych. Nakolko vermox nieje vyslovene zakazany, len sa v 1.trimestri neodporúča...
Komentárom vyššie som chcela reagovať na odpoveď sisy222 že prečo mi rada lekára nebola az taka užitočná... Nakoľko to je uz za mnou a hľadám ďalšie cesty co potom ☹
Jedna sa o uzitie dvoch tabletiek podporenych aj konzumaciu cesnaku vo všetkých moznych formach
A v ktorom týždni tehotenstva si ?máš Reflux ?
@dia1110 neviem, ci poznas stranku embryotox.de, venuju sa vyslovene liekom v tehotenstve a pocas dojcenia - negativny dopad Vermoxu na plod v 1. trimestri nebol dokazany a ak je naozaj padny dovod na jeho uzitie, tak sa moze Vermox uzit pocas celeho tehotenstva, neexistuje ziadna lepsia alternativa (vo forme lieku).
@dia1110 lebo ja sa tiež liečim na Reflux ale ja som brala Ozion, a jediné čo mi pomáha je gaviscon tablety, a som z toho na nervy, na túto tvoju otázku mi nikdo neodpovedal žiaden lekár, nikto nevie odpovedať či gastroenterológ alebo obvodná, ale viem ťa pochopiť ja viem čo je to každodenné pálenie záhy a jedine tabletka pomôže,kto to nezažil nepochopí. .
@leontttynka ďakujem, no ja nakolko sa pohybujem v prostredí detí tak som dostala infekciu- mrlu detskú, z toho dôvodu som musela užiť Vermox. Zatial s pálením záhy to nemalo nič.. To ma ešte len čaká vo vyššom štádium...teraz som v cca 6tt-8tt

od lekára viem,vraj sa užívať v tehotenstve nesmie.
Mozno ti napíše niekto kto ma skúsenosť.