icon

Vitamíny a zvracanie v tehotenstve

31. okt 2020

Dievčatá poraďte prosím. Býva mi zle od začiatku tehotenstva. A užívam tieto vitamíny od samého začiatku. Vždy mi bolo najhoršie pred spaním, aj som sem tam zvracala. A potom mi došlo že som si toto dávala vždy pred spaním.
Včera som vynechala dávku a nič mi nebolo. Skúsila som si to dať teraz poobede a do polhodiny som vracala.
Myslíte že to môže byť fakt z vitamínov?

Vitamíny a zvracanie v tehotenstve
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
kristina2412
31. okt 2020

Moze,mala som to iste,🙄z tychto vitamínov. Odkedy som ich prestala brat bol pokoj.

autor
31. okt 2020

@kristina2412 no žasnem 🤦‍♀️, nikdy by som nepovedala. Idú do koša.

kristina2412
31. okt 2020

Dala som kamarátke,nebolo jej z nich nic. Asi záleží ako komu sadnu,😐

adriana2301
31. okt 2020

Ja som v tehotenstve žiadne nemohla zo všetkého mi bolo zle do 5 mesiaca hotová katastrofa..nič som nebrala.. a potom sa to otočilo a bolo mi super..

autor
31. okt 2020

@adriana2301 ja skúsim aspoň čistú kyselinu listovú

s_a
Autor odpoveď zmazal
lasina
31. okt 2020

Niektoré vitamínové doplnky sú napr.pre moj žalúdok ťažké, musím ich zjesť po jedle...inak mi je ťažko ...a to nie som ani tehotná...môže byť že práve tieto nie sú dobré , iné ti možno zapasuju

zuzka251
31. okt 2020

uzivat po jedle

nikpa
31. okt 2020

Presne tieto od Jamiesonu som musela prestat brať ako odporúčajú. Dávala som si po jedle, no aj tak mi z nich bolo otrasne. Teraz si dávam polovicu každý druhý deň a je to ok.

ruzasipova
31. okt 2020

Ja som uzivala kyselinu listovu prve 3. mesiace pri oboch detoch. A vzdy mi byvalo po nej zle presne tieto mesiace po jej uziti.