Vlhké nohavičky v tehotenstve: Je to normálne?
Čaute, mala to niektora z vas? Permanentne kde idem, tak to mam. Som 20tt. 2 dni dozadu som bola komplet vyšetrená aj zospodu, všetko je v poriadku, plodová to určite nie je, mám to od začiatku tehu ale s prestavkami. Mali ste to niektora?
@ella1234 presne ja to mám tiež od začiatku, raz mam a raz nie, je až taký ako vodový. Ďakujem 🙂
Tiež som to tak mala, celé tehotenstvo som bola "mokrá". Sranda bola na konci od 39tt, kedy som nevedela ci je to plodova voda alebo nie 🤭 raz som sa fakt zľakla, uz som bola v 40tt, bolo toho že veľa, ale nebola to plodova voda 😊
Je to úplne normálne, počas tehotenstva býva výtok vo väčšom množstve, hlavne od druhého trimestri, pokiaľ je to nefarebne a nezapachajuce a nemáš iné ťažkosti, je to ôk.
Ja niekedy aj 3x denne mením intimku kvôli tomu, bez intimky by som mala hneď všetko mokré.
Druhe tehotenstvo, zacalo to okolo 20tt a trvalo dokonca...furt som mala slipove vložky...a dokonca som si pre pokoj duše zohnala aj ten roztok, ci to nie je plodovka a ked som mala pochybnosti, tak si urobila test...ale vzdy to bol našťastie iba výtok az do porodu a skutocnej plodovej vody...
Okolo 20tt to začalo aj mne, najprv som sa zľakla, že je to plodová voda. Trvalo to až do pôrodu, niekedy viac a niekedy menej. V 22tt som sa vydávala a len som striehla, aby som nemala aj šaty mokré 😃
Ďakujem baby krásne, presne aj mne to začalo s tým 20tt tak intenzívne😅 je to zvláštny pocit, ale všetko je vraj v poriadku. Včera som bola dokonca na morfologickom usg a kontrolovali mi všetko, maternicu, placentu aj plodovu a všetko ok, takže ide naozaj len o ten “vytok”😅 Niekddy sa cítim ako pocikaná, inokedy zasa nič. Vtipné je to😅

Nonstop som chodila v tehotenstve s vlozkou. Niekto to má viac, niekto menej. Taky vytok az vodu. Ak máš potvrdene, ze to nie je plodová voda tak sa nemusíš obávať.