icon

Vlhké nohavičky v tehotenstve: Je to normálne?

3. jan 2024

Čaute, mala to niektora z vas? Permanentne kde idem, tak to mam. Som 20tt. 2 dni dozadu som bola komplet vyšetrená aj zospodu, všetko je v poriadku, plodová to určite nie je, mám to od začiatku tehu ale s prestavkami. Mali ste to niektora?

ella1234
3. jan 2024

Nonstop som chodila v tehotenstve s vlozkou. Niekto to má viac, niekto menej. Taky vytok az vodu. Ak máš potvrdene, ze to nie je plodová voda tak sa nemusíš obávať.

autor
3. jan 2024

@ella1234 presne ja to mám tiež od začiatku, raz mam a raz nie, je až taký ako vodový. Ďakujem 🙂

cakanka22
3. jan 2024

Tiež som to tak mala, celé tehotenstvo som bola "mokrá". Sranda bola na konci od 39tt, kedy som nevedela ci je to plodova voda alebo nie 🤭 raz som sa fakt zľakla, uz som bola v 40tt, bolo toho že veľa, ale nebola to plodova voda 😊

bolarazjedna
3. jan 2024

Je to úplne normálne, počas tehotenstva býva výtok vo väčšom množstve, hlavne od druhého trimestri, pokiaľ je to nefarebne a nezapachajuce a nemáš iné ťažkosti, je to ôk.
Ja niekedy aj 3x denne mením intimku kvôli tomu, bez intimky by som mala hneď všetko mokré.

trinneo
3. jan 2024

Druhe tehotenstvo, zacalo to okolo 20tt a trvalo dokonca...furt som mala slipove vložky...a dokonca som si pre pokoj duše zohnala aj ten roztok, ci to nie je plodovka a ked som mala pochybnosti, tak si urobila test...ale vzdy to bol našťastie iba výtok az do porodu a skutocnej plodovej vody...

danielittar
4. jan 2024

Okolo 20tt to začalo aj mne, najprv som sa zľakla, že je to plodová voda. Trvalo to až do pôrodu, niekedy viac a niekedy menej. V 22tt som sa vydávala a len som striehla, aby som nemala aj šaty mokré 😃

autor
4. jan 2024

Ďakujem baby krásne, presne aj mne to začalo s tým 20tt tak intenzívne😅 je to zvláštny pocit, ale všetko je vraj v poriadku. Včera som bola dokonca na morfologickom usg a kontrolovali mi všetko, maternicu, placentu aj plodovu a všetko ok, takže ide naozaj len o ten “vytok”😅 Niekddy sa cítim ako pocikaná, inokedy zasa nič. Vtipné je to😅