Vracanie a hnačka na začiatku tehotenstva
Ahojte som v 6 týždni a dnes v noci prvý krát som mala celú noc hnačku a zvracala som asi 6 krát. Čo si môžem kúpiť v lekárni a je to normálne či sa mám obávať ? Ďakujem
zrejme si nejaku virozu chytila, lepsie by bolo to skonzultovat bud s lekarnikom alebo priamo s tvojim gynekologom. vsak mu zavolaj, nemusis nikam chodit. on bude najlepsie vediet, co mozes uzivat, kedze pozna tvoj zdravotny stav.
zrejme si nejaku virozu chytila, lepsie by bolo to skonzultovat bud s lekarnikom alebo priamo s tvojim gynekologom. vsak mu zavolaj, nemusis nikam chodit. on bude najlepsie vediet, co mozes uzivat, kedze pozna tvoj zdravotny stav.
@lienkara ja som to mala v 9tt musela som ísť do nemocnice bola som tam 3dni dávali mi infuzky. Ak je to veľmi zle radsej chod.
Tak od rána je to už lepsie zobrala som čierne uhlie a už nevraciam len sem tam hnačka .

@lienkara teraz je všade črevná chrípka mne sa to vrátilo zo tri razy tiež som tehotná. Dávala som si len hylak a pila veľa tekutín jedla suchú stravu aspoň prvé dni. Ešte som si dala fluidex do vody nech ma to trošku nakopne a užívala čierne uhlie.