icon

Vracanie a hnačka na začiatku tehotenstva

lienkara
Včera o 08:27

Ahojte som v 6 týždni a dnes v noci prvý krát som mala celú noc hnačku a zvracala som asi 6 krát. Čo si môžem kúpiť v lekárni a je to normálne či sa mám obávať ? Ďakujem

anonym_f6853d
Včera o 08:40

@lienkara teraz je všade črevná chrípka mne sa to vrátilo zo tri razy tiež som tehotná. Dávala som si len hylak a pila veľa tekutín jedla suchú stravu aspoň prvé dni. Ešte som si dala fluidex do vody nech ma to trošku nakopne a užívala čierne uhlie.

tropkica
Včera o 09:03

zrejme si nejaku virozu chytila, lepsie by bolo to skonzultovat bud s lekarnikom alebo priamo s tvojim gynekologom. vsak mu zavolaj, nemusis nikam chodit. on bude najlepsie vediet, co mozes uzivat, kedze pozna tvoj zdravotny stav.

olivia20
Včera o 12:29
@tropkica

zrejme si nejaku virozu chytila, lepsie by bolo to skonzultovat bud s lekarnikom alebo priamo s tvojim gynekologom. vsak mu zavolaj, nemusis nikam chodit. on bude najlepsie vediet, co mozes uzivat, kedze pozna tvoj zdravotny stav.

@lienkara ja som to mala v 9tt musela som ísť do nemocnice bola som tam 3dni dávali mi infuzky. Ak je to veľmi zle radsej chod.

lienkara
autor
Včera o 13:55

Tak od rána je to už lepsie zobrala som čierne uhlie a už nevraciam len sem tam hnačka .