Vriedkovité vyrážky v 32. týždni tehotenstva
Ahojte, neviete, čo by toto mohlo byt ? Bola som s tým aj na koznom , nakoľko som aj ekzematik, tam chodím na pravidelne kontroly, ale toto s ekzemom za moje roky skúsenosti podľa mna nič nemá spoločne .. dr povedala .. že to je len … (neviem čo).. že v pohode .. akurát že po cca 2 t sa mi to rozlieha po celom tele ..
vznikne akoby maly “vriedik”,, neni naplnený hnisom, len takou čírou vodickou .. a potom začne krvácať, ale ze veľa krvácať, normlane vodopád krvi.. potom sa urobí akoby “kráter” a chrasta, kt sa hojí aj pár týždňov .. lenže ako hovorím, mám to už po celom tele .. v pondleok sa znovu chystám na kožné, nakoľko som 32tt a potrebujem to čím skôr podchytit .. bojím sa , až to nue je infekčné a neprenesiem to potom na malú.. :( nestretli ste sa s tým už niekto ? Ďakujem

Svrab? Pripadne nejaký streptokok a jemu podobné? Ster spravila?
Svrab? Pripadne nejaký streptokok a jemu podobné? Ster spravila?
@danielahamar práveže nespravila .. lebo že to je len… neviem , nejaký názov, že to nie je nič vážne .. a neškrabať .. ale za týždeň sa mi to dosť rozšírilo .. v pondelok pôjdem zas sa ukázať s tým

@anonym_autor možno molusky, dcéra to mala, tiež má atopický ekzém, ale je to skôr problém deti 2-10r. kvoli slabšej imunite a je to vírusové, šíri sa to tou vodičkou ďalej..