icon

Vyrážky a svrbenie v 13. týždni tehotenstva: Ako si pomôcť?

melany_y
5. nov 2023

Ahojte dievčatá. Som v 13 týždni,už asi 3 dní mám silné svrvenie nôh kolien ale najhoršie je to na stehnách. Mám také malé vyrážky, môže to byť alergia z jedla ? Nič také zvláštne nové nejdem ani prášok som nemenila alebo to sú proste normálne vyrážky? Najhoršie to mám hore pri zadku. Kúpila som si bepanthen , odporučíte ešte niečo ? Alebo čo s tým ?

Vyrážky a svrbenie v 13. týždni tehotenstva: Ako si pomôcť?Vyrážky a svrbenie v 13. týždni tehotenstva: Ako si pomôcť?Vyrážky a svrbenie v 13. týždni tehotenstva: Ako si pomôcť?
nika11103
5. nov 2023

Vzhľadom k tomu , že si tehotná , ja by som asi zašla radšej lekárke …

bluecapybara
8. nov 2023

No jasne, akýkoľvek neznámy problém v tehotenstve = návšteva lekára, alebo aspoň telefonická konzultácia..

corola
26. nov 2025

Mozem sa spytat ako sa doriesili tie vyrazky? Dcere sa zrazu vyhodili velmi podobne. Najprv na lici, potom zadna strana stehna a ruky. Boli ste u lekara, zistili z coho? Dakujem

melany_y
autor
29. nov 2025
@corola

Mozem sa spytat ako sa doriesili tie vyrazky? Dcere sa zrazu vyhodili velmi podobne. Najprv na lici, potom zadna strana stehna a ruky. Boli ste u lekara, zistili z coho? Dakujem

@corola dobrý deň robili mi vtedy pečeňové testy boli ok , zhodou náhod mám tento istý problém teraz. Svrbia má celé nohy netuším z čoho