Vyrážky na bruchu v 36. týždni
Ahojte. Mam problem som v 36tt. A mam strasne strie strasne ma to zacalo svrbiet nic nepomaha ziadna nivea ani sudocrem ani studene obklady ci studene sprchy aj detske kremy som skusila aj kokosovy olej aj zodac a nic!! V noci vobec nespim !!! 😒 😒 ☹ snazim sa neskrabat to ale neda sa to 😖 dneska sa mi tam spravily skarede vyrazky a svrbi to este viaac co to moze byt? a s cim to ukludnim? aspon dneska sa chcem vyspat zajtra s tym idem ku koznej ale uz to nevydrzim ani minutu 😨 🤐 poradte 🙂

Doktor mi robil pred mesiacom pecenove testy a boli v poriadku. Nechcem ist do nemocnice viem ze mi daju len dithiaden a poslu ma domov...lahostajny lekari su tam 😕
@vero_nika969098 no za mesiac sa to mohlo zmeniť, určite zajtra choď, min.na k tej koznej. Mna tiež svrbelo brusko , hlavne v noci, ja som to ale neriesila lebo to bolo pár dní pred pôrodom takze dodnes neviem z coho.
Ja som mala pri dvojickach toto iste troela sim ako svina od
6. Mesiaca s mega bruchom. Pomohol az porod inak som
to premastovala olejom kokosovym,kuchynskym.... velmi cas
to som na
tierala ale uľava prisla az po porode
@vero_nika969098 to ozaj moze byt pecen, ja by som sla k dr. pre istotu
Ahoj takto som vyzerala aj ja minulý rok.na kožnom mi povedali že je to z potravin ale kamoška mala to iste mne na to pomohlo iba aloe vera .alebo titri olej ale ten velmi smri tiež sa to nedalo hlavne v noci vydržat.ale ked sa narodili detičky zazrakom to zmizlo.

Treba pre istotu urobiť aj pečeňové testy, moze to byt aj pecen, určite zajtra treba ísť lekarovi. Alebo aj dnes do nemocnice ak máte kam.