Vyrážky v tehotenstve
Dobry večer prosím vás som 37tt tehotenstva a dnes ked som sa sprchovala som zbadala na intímnom mieste takú akoby vyrašku zakrvavenu velmi a to mi akoby prasklo a stale mi ide krv dala som si intimku a stale mam celu intimku celu krvavú nie a jie zastavit krv poprípade ako to mam zastavit 🤦♀️ uz som skúsila ze vytlačím pekne a utrem s papierom ale stale ide ta krv uz par hodin nie velmi ale krvacam a mam to tu akoby vyrašku na pyskoch alebo ako sa vola . A ospravedlňujem ked je nevhodná diskusia 🙈
S tímhle ti tady těžko někdo poradí. Zajeď do porodnice.
@anonym_autor asi zápal tukového lôžka alebo herpes. Je na to mastička, udržuj hygienu, dezinfikuj.
Este som zabudla napísať ci to nemôže súvisieť s tym ze uz 5 den užívam vaginálne tabletky Clotrimazol to mi moja Gyn predpísal
@anonym_autor asi zápal tukového lôžka alebo herpes. Je na to mastička, udržuj hygienu, dezinfikuj.
@anonym_987bab Kdyby to byl Herpes, tak je určitě nutné o tom informovat lékaře a co nejdříve se s ním poradit, co dál. Pravděpodobně bude nutné rodit císařským řezem. Při začátku porodu jet hned do porodnice.
@anonym_autor to bude zarastený chlpok.Natriet ichtyalovou masťou a pokúsiť sa vytlačiť a vydezinfikovat
@anonym_autor to bude zarastený chlpok.Natriet ichtyalovou masťou a pokúsiť sa vytlačiť a vydezinfikovat
@anonym_c34148 uz som skúšala vytlačiť a stale krvacam aj ked som na wc na malu tak normálne kvapka krv zajtra ráno volám Gyn ze co poprípade pojdem

a co takto lekar??? uz si mohla byt davno liecena