icon

Vysoké TSH na začiatku tehotenstva

15. aug 2025

Ahojte stretli ste sa niektora s vysokym TSH v krvi? Kvoli prudkemu vypadavaniu vlasov mi obvodny bral krv a vyslo ze TSH je az 6,50 co je dosť, objednala som sa na endokroniologiu, no s medzi tym som zistila ze som tehotna (dnes 4+6).
Na gyn idem 1.9. aby bolo uz nieco vidno na utz a na endokrinologiu idem buduci tyzden, dufam ze bude vsetko Ok

vkatush
15. aug 2025

@anonym_autor v tehotenstve je to veľmi bežné, že je vysoký, preto veľa žien musí počas tehu chodiť na endo a brať lieky.
Ja som pri prvom mala skoro 9, keď som zistila, že som tehotná. Nasadili liečbu a hneď sa to upravilo, chodila som celé tehotenstvo na časté kontroly. To isté bolo pri druhom tehotenstve.

autor
15. aug 2025
@vkatush

@anonym_autor v tehotenstve je to veľmi bežné, že je vysoký, preto veľa žien musí počas tehu chodiť na endo a brať lieky.
Ja som pri prvom mala skoro 9, keď som zistila, že som tehotná. Nasadili liečbu a hneď sa to upravilo, chodila som celé tehotenstvo na časté kontroly. To isté bolo pri druhom tehotenstve.

@vkatush naozaj?? No teda…mna praveze vylakalo ked som sa docitala ze v tehotenstve by to malo byt este nizsie nez bezne…vdaka za reakciu

babushkaem
15. aug 2025
@anonym_autor

@vkatush naozaj?? No teda…mna praveze vylakalo ked som sa docitala ze v tehotenstve by to malo byt este nizsie nez bezne…vdaka za reakciu

@anonym_autor ano, musi byt nizsie, endo ti da na to lieky

ninka99865
15. aug 2025

A kedy ideš na Endo? Zavolal by som tam a povedala že som tehotná, mala by si čo najskôr nasadiť lieky

autor
15. aug 2025
@ninka99865

A kedy ideš na Endo? Zavolal by som tam a povedala že som tehotná, mala by si čo najskôr nasadiť lieky

@ninka99865 19.8. ..vcera som tam volala kvoli tomu, povedala ze tento termin je v poriadku

ninka99865
15. aug 2025
@anonym_autor

@ninka99865 19.8. ..vcera som tam volala kvoli tomu, povedala ze tento termin je v poriadku

@anonym_autor to áno, myslela som že niekedy bohvie kedy (lekári sú rôzny žiaľ)

vkatush
15. aug 2025
@ninka99865

@anonym_autor to áno, myslela som že niekedy bohvie kedy (lekári sú rôzny žiaľ)

@ninka99865 ja čo mám napr skúsenosti vlastné aj z okolia, áno, na Endo sú termíny v nedohľadne, ale akonáhle je žena tehotná, tak ich tam hneď vedia vsunúť aj do týždňa.

autor
15. aug 2025
@vkatush

@ninka99865 ja čo mám napr skúsenosti vlastné aj z okolia, áno, na Endo sú termíny v nedohľadne, ale akonáhle je žena tehotná, tak ich tam hneď vedia vsunúť aj do týždňa.

@vkatush ano nastastie mali termin volny skorej …uvidime