Vytečenie tekutiny v 34. týždni tehotenstva: Je to bežné?
Ahojte, zacala som 34tt a asi 2h po vlozeni Utrogestanu som poleziacky zacitila ako mi vytieklo trosku tekutiny odspodu na intimku a nohavicky. Nebolo toho velmi vela, dost malo ale teraz neviem, ci to nemohla byt plodova voda alebo to bol len vodnaty vytok, popripade zvysky Utrogestanu (aj ked ten byva husty, toto bolo vodove). Bolo to uz par hodin dozadu a odvtedy sa nic podobne nezopakovalo. Viem ze na pohotovosti to mozu zistit z vlozky, ze co to bolo, avsak ja som mala anionovu vlozku z ktorej to pravdepodobne nezistia. Stalo sa vam niekedy nieco podobne?
Jednoduche, ak sa to nebude opakovat, tak to nebol odtok PV.
@nika23t pokial by si mala stale mokro v nohavickach, tak si daj nepodlepenu porodnicku vlozku a ked bude nasiaknuta, tak chod na pohotovost si to dat skontrolovat. Ked odteka voda tak odteka stale (jedine ze by hlava tak klesla, ze urobi zatku, ale to az pri porode), nie ze raz za par hodin odtecie.
Pokial sa to opakuje len tak, ze po kazdom podani alebo, ze parkrat denne mas ten pocit, tak to bude normalny tehotensky vytok/vytok po tabletke. 🙂

@lujza16 ten utrogestan takto vyteká. Toho sa neboj. Ja som užívala celé tehu, ráno aj večer. Bez intimky som nemohla byť. Je to tekuté, nie husté.