Výtok pri tehotenstve

dada1996
31. dec 2024

Ahojte.. neviem či niektorá z vás mala úplne malinký výtok biely bez zápachu .. na toaletnom po utretí som mala niečo slizké priesvitné ale na nohavičkách je to skôr suché biele občas slizké ale zápachu ako píšem… mešká mi 14 dní menštruácia budem si robiť aj zajtra test len chcem vedieť či niekto dačo podobné mal pred tehotenstvom a či sa vôbec stalo niektorej že ani výtok taký nemala

dada1996
autor
31. dec 2024

@slaviivals ja pevne verím, že to výjde už ale nespolieham sa no .. radšej 😃

pehavcek
31. dec 2024

@dada1996 Ano mala som pichanie, aj jemnucke pobolievanie. Roztahovala sa uz maternica. Hned od zaciatku.

pehavcek
31. dec 2024

Inak my sme sa uz tesili tiez len opatrne. Az v nejakom siestom mesiaci sme sa zacali tesit ze to uz bude snad tentoraz dobre

dada1996
autor
31. dec 2024

@pehavcek zatiaľ som taká že neriešim moc.. a keď aj výjde , že naozaj čakáme maličké tak fakt opatrne ako píšeš.. len nech budeme obaja zdraví

pehavcek
31. dec 2024

@dada1996 velmi drzim palce 🍀

alina765
1. jan 2025

To je slabá čiarka pozry si moje diskusie ja som mala na 9dpo takú cierku a teraz som už 33tt takže neviem skús ešte raz.🤔
DRŽÍM PALCE ❤

dada1996
autor
1. jan 2025

No dievčatá ostala som sklamaná tak trochu.. test dnes ráno vyšiel negatívny.. ale budem dúfať a hlavne, že to nebude cysta kvôli čomu mi to mešká 😒

slaviivals
1. jan 2025

@dada1996 mrzi ma to 🙄 mohla ti vypadnut ovulacia a cely cyklus sa predlzil. Vcera to mohla byt prave nova ovulacia a o 2 tyzdne pride ms alebo pozit test. Drzim palce ✊🏻✊🏻

dada1996
autor
1. jan 2025

@slaviivals ďakujem snáď je to len to a nič iné.. hneď myslím na najhoršie ja viem , ale ešte sa mi to nestalo 🙃

slaviivals
1. jan 2025

@dada1996 mne sa to stane tak raz do roka ☺️

dada1996
autor
1. jan 2025

@slaviivals nevedela som že je to možné , ale ďakujem snažím sa byť pozitívna 🙏🏼😂

ankare
1. jan 2025

@eri28 bože, toto nerob, prosím ťa. Nikdy.

ankare
1. jan 2025

@dada1996 Ja som to aj čakala, že nič z toho nebude. 😔 Každopádne drzim palce!

dada1996
autor
1. jan 2025

@ankare ďakujem🙏🏼

pehavcek
1. jan 2025

No je to zvlastne. Ale tiez drzim palce. Ked nie teraz tak nabuduce.

denisa_deniska
1. jan 2025

@dada1996 nabudúce skús ozaj iný test, mamatest už nie. Držím palce!

dada1996
autor
1. jan 2025

Akurát som čítala tu na modrom koníku jednu už mamičku ktorá mala taký istý problém presne tá istá situácia a nakoniec si urobila clearblue a bola tehotná mala potvrdené aj gynekológom… ako nádej mám ale úplne maličkú .. uvidím 7.1. idem na gyndu

lilope
1. jan 2025

@dada1996 to ma mrzí, nepovedala by som to. Držím palce.

kvetinka0099
23. jan 2025

@dada1996 ahoj ako si dopadla si tehu?

dada1996
autor
24. jan 2025

@kvetinka0099 ahoj nie, prišli mi po mesiaci po vyvolávačke .. budeme riešiť hormonálnu nerovnováhu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre