icon

Výtok v 6. týždni

22. apr 2023

Ahojte je v poriadku keď mám číry/biely výtok v 6tt? Nič ma nepáli, nesvrbi ani nekrvacam. K dr idem až v 9tt na prvú kontrolu. Viem že si možno namyslam a zbytocne myslím na zlé ale okrem miernej bolesti pŕs,občas pichanie v podbrušku nemám žiadne tehu príznaky. Tieto tri týždne cakania k dr sú ako večnosť,tak moc by som chcela vedieť či je všetko v poriadku, či sa plod vyvíja ako má. 😔🙏

mima1608
22. apr 2023

Pokiaľ výtok nesvrbí, nezapácha, tak je to v poriadku. Ja mám taký výtok celé tehu, niekedy musím dokonca intímku dať, lebo je extrémne silný. Sú to proste hormóny (povedala moja gyn)

autor
22. apr 2023

@mima1608 áno aj ja mám druhý deň intimku, ale pokiaľ je to ok tak som kludnejsia 🙂

floki1994
22. apr 2023

Je to ok..priesvitny a slabucko zlty je ok ..kebyze je uz tmavozlty alebo zeleny treba ist k lekarke...priznaky nemusia ani byt ziadne alebo.mozu zacat neskor (mne okolo 8tt pri prvom a pri druhom vobec)...cize klud, uzivaj si ze ti nie je zle a tes sa 🙂

wishes
22. apr 2023

ahoj aj ja som mala silny vytok, ziadne ine priznaky. Boloto v 6 tyzdni, doktorka mi spravila ster a dala mi na to capiky, nic vazne 🙂

nika11103
22. apr 2023

Ja ti zas poradím , z mojej vlastnej skúsenosti , ak máš mat z toho stres TRI TÝŽDNE , chod na kontrolu skôr . Ak tá nebude chcieť zobrať chod na pohotovosť , ja keď som bola tehotná , som bola na pohotovosti trikrát , tiež mi hovorili všetci že nič vážne ale ja som sa strašne bála a podľa mna ten stres určite bábätku neprispieva . Čiže ak by si sa mala naozaj stresovať , chod skôr . Mne na tej pohotovosti v živote ani slovo nepovedali , správali sa práveže vždy ku mne ako k tehotnej podľa mna lepšie ako “normálne”. Držím palce 😘

nika11103
22. apr 2023

Tiež je moj názor že to nie je nič vážne a je to normálne . Ale viem sa presne vcítiť do tvojej koze a viem , že keď ti lekár povie že to je v poriadku a zrejme už bude vidieť aj srdiečko , opadne z teba stres a bude ti výborne

autor
22. apr 2023

@nika11103 áno presne tak..toto čakanie či je všetko v poriadku,či je plod dieťatka živý je najhoršie a najdlhšie čakanie :( prvú kontrolu mi dala ale až v 9tt takže len dúfam...🙏

wishes
22. apr 2023

ked mas tazkosti urcite ta vezme hned, takze v pondelok volaj 🙂

janulka155
22. apr 2023

Neboj sa nič toho vytoku bude ešte omnoho viac 😌🙈 som 18 tt a každý týžden mám pocit že je ho viac a viac 😌

petruska173
23. apr 2023

Ten výtok je ok, bude celé tehotenstvo, aj mňa to prekvapilo. Taktiež som mala prvý kontrolu u svojho gyn v 9tt ale keďže som mala pred tým potrat, bála som sa či je všetko ok, tak som si zaplatila súkromníka. Osobne, veľmi ma to upokojilo.