Žalúdočné kŕče a zápcha v úplnom začiatku tehotenszva
Mali ste to niektorá? Mam krce, som nafúknutá a nemozem ist poriadne na wc. Uz som zobrala pankreolan. Som v 5tt
@tessa2299 Dakujem to mi posielať nemusis, nevôli vykonané testy na netehotnych preto sa kryjú a nápisu ze tehotné nemozu.. inak tento liek obsahuje len tráviace enzýmy ktoré urcite nespôsobia nic plodu ktorý este nieje napojený na moj obehový systém
Prepac dieta mi tu skace do mobil tak píše brepty.. testy na tehotných malo byt
Ja som jedla ľanové semiačka, čisté alebo do jogurtu.
@werony_n dakujem
Ja som s tým mala problem, vyhýbala som sa rôznym liekom.. Pomáhali mi lanové semiačka, sušené slivky.. Časom to prešlo a teraz je to už ok😊
@majus2667 Dakujem krasne ale mali ste aj žalúdočné krce? Lebo tie ma najviac trápia
Ahoj. Cele tretie tehotenstvo som mala takéto. Pomáhala ráno na lačno vlazna voda a psilium. To som si dala do ovocného šalátu či sejku každé ráno, ine som ani nevedela zjesť.
Určite si nedavaj lieky, aj keď jedna tabletka ti este v takomto stadiu tehu neublíži... Skús espumissan L .. jedzte viac vlákniny ..pite dostatok tekutín
Som v 28tt a trva do teraz...akože moje čreva teraz sú chúďatka😆,ale začína mi pomáhať veela zeleniny a ovocia

No, tej chemie by som v tychto zaciatkoch uzivala co najmenej. Neskusala si nieco prirodne? Slivky napr alebo nieco, z coho ta prehana?