icon

Žaludočné problémy na žačiatku tehotenstva

silvia62256
19. feb 2016

Ahojte,stretli ste sa niekto s tym ze jednym s priznakom tehotenstva by bola neustala bolest zaludku,krutenie criev,prehananie,krce...ak nic nejem tak vraciam,ak nieco zjem nastupi zaludok...virusove to nieje pretoze to trva dva tyzdne,odkedy zacali nevolnosti. Na prve sono idem estelen o tyzden,s lekarom to skonzultujem,ale ak je to tehotenstvom tak pochybujem ze mi nejak pomoze...

misel0806
19. feb 2016

@silvia62256 s cisto logickeho hladiska by som si urobila test ak som na pochybach.. Ci ti uz vies ze si tehu???😀

silvia62256
autor
19. feb 2016

Jasne ja uz viem ze som...ide mi o to ci je normalne aby som mala taketo tazkost,ci sa s tym uz niekto stretol...mne bolo zle pri prvom hrozne,ale toto co je teraz...

misel0806
19. feb 2016

@silvia62256 no u mna ked som bola tehu. Tak zaludok ma bolieval taka skor tazoba jak s prejedenia. Aj ked som malo toho zjedla. Aj ma napinalo jak na vracanie ale nikdy k tomu nedoslo. Prehanat ma neprehanalo.. A casom to aj tak preslo. Takze moze to byt tehotenstvom..kazde je ine tie priznaky co si mala pri prvom teraz mat nemusis. Mozes mat zasa ine.😀😀

silvia62256
autor
19. feb 2016

Tazky zaludok je ine...toto su normalne crevne problemy ako pri vyroze...tupa bolest,krce...

sewie
19. feb 2016

Mam to iste uz asi mesiac a je to tehotenstvom..proti vracaniu som dostala cipky torecan ale nic moc nepomaha..ked sa nenajem je zle a ked sa najem tak tiez...do toho nafukovanie niekedy zapchy a inokedy zase prehananie...asi musime len vydrzat snad to po prvom trimestri prejde

silvia62256
autor
19. feb 2016

No pekne som dufala ze mi da aj na ten zaludok aspon volaco 😕
A neskusala si nejaky ukludnujuci cajik na to brucho?? Ci to zabralo...uz neviem co skusit,mne kruti creva aj zo sucheho rozka 😕 ale dakujem za odpoved

renimac
20. feb 2016

@silvia62256 ahoj, no ja mam to iste. Ale zistila som, ze krce mam z mliecnych vyrobkov. To som mala pocit, ze zomieram. Ked som si dala len rybu so zeleninou, krce sa nedostavili. Blbe je, ze som velmi nafuknuta a plyny moc neodchadzaju, to krce este viac podporuje. Trochu mi pomohol espumisan a probiotika. Odporucil mi lekar.

silvia62256
autor
20. feb 2016

@renimac ahoj dakujem za odpoved...mne teraz mliecne nic nechuti. Mlieko vobec ani jogurty...vcera som si dala na veceru rozok s maslom a do rana som si myslela ze sa zblaznim co mi to robilo v bruchu. Rano ma prehnalo potom zas grcanie. Uz mam ten zaludok v takom stave ze ma boli vkuse bez prestavky 😕 no ja prave cakam na pondelok na poradnu co mi povie a ci mi dovoli nejake liecivo...dufam ze hej lebo takto to dalej nezvladnem...
Kolko ti to uz trva??

renimac
20. feb 2016

@silvia62256 asi 5 dni, den pokoj, den krce

anet123234
29. jan 2022

@silvia62256 mam ten isty problem ked sa najem je zle ked sa nenajem je zle a som uz v 2 trimestri a stale to neprestava… pondelok asi navsivim doktorku nepaci sa mi to… mozem zjest hocico aj dietne veci a aj tak mam velke bolesti zaludku