Zamlknutý potrat dvojčiat
Ahojte achcela som sa opýtať ?
Podľa môjho PM by som mala byť 8+5 tt
Prvý krát som bola u doktorky 6+6 tt povedala že tam vidí embryo a žĺtkovy vak ďalšiu kontrolu mi dala až 3.4 no ale reálne mi nepovedala že v akom týždni som začala som špiniť tak som u nej bola v pondelok 23.3 a povedala mi že je všetko poriadku lenze čakám asi dvojičky ale že mi to nevie na 100% určiť
A nakoľko by som mala teraz menzes že je normálne že špinim lenže včera 26.3 som trošku zakrvacala a letela som na pohotovosť kde mi potvrdili že čakám dve ale že sa prestali vyvíjať 6+4 tt a nebije im srdiečko
ja tomu nerozumiem lebo na tej prvej kontrole mi tvrdila že je len 1 a že tam vidí nejaku aktivitu pondelok mi nepovedala o srdiečkach nič a pohotovosti mi povedali toto
Myslíte že by sa mohla ona pomýliť a iba som mala posunutú ovuláciu a ešte je tam nádej že začnú bit srdiečka.
Pondelok mi povedali že mám prísť že mi dajú tabletku na vyvolanie potratu? Som z toho zúfalá je to moje prvé vytúžené tehotenstvo.😔😔😔
@sandrikkkg smerodajne by pre mna bol nalez z pohotovosti... pokial si krvacala a videli iba prazdne vaky, je dost mozne, ze naozaj tehu skoncilo... mas este dost casu... skus ist este k svojej, ci tam nieco vidi , alebo nie...
u mna pri tehu s dvojickami sa cakalo na definitivny verdikt 9 dni v nemocnici, pretoze pri zakrvacani nebolo mozne jasne urcite, ci odislo jedno, alebo obe.. brali objedn HCG , aby bol vysledok jednoznacny... 9 den ma cistili, keze HCG klesalo , krvacanie ustalo a vaky boli prazdne...
@krasneleto ono tam neboli prázdne vaky prave že aj ako to priblížili tak boli veľmi pekne vidieť obydva plody a dneska som jej volala a odbila má že čo stresujem že ona aktivitu tiež nevidela ani toho 14.3 a že niesom ani 8+5 tt ale že 7 tt a že to v pondelok moze ešte krásne byt vidieť
Že sú to 2 týždne hore dole a ona povedala že má nemá čas tento týždeň vyšetrít tak tým pádom že tam mám ísť pondelok a že tam mi povedia
@sandrikkkg takze videli plody bez pritomnosti srdca? tak to skutocne este nie je dovod na smutok, vsetko sa moze objasnit navstevou lekarky... o tyzden ci ako si to pisala, tam srdciecko, aspon zaklad byt musi
@krasneleto no trošku mi odlahlo v pondelok im to poviem a dúfam že tam budú u oboch bit srdiečka
@sandrikkkg ostava len dufat, budem drzat palce.. daj vediet
@sandrikkkg u mna sa cakalo , napriek tomu, ze presne vedeli kedy som otehu, kedze som bola po IVF
@krasneleto no veď uvidím podľa sona predtým zákrokom a poviem im aj to čo mi ona vravela že podla nej som len 7 tt a nie 8+5 tt uvidím dúfam jasne dám vedieť
Ahoj no nakoniec som prišla o ne a už som aj po kyrete.

@sandrikkkg určite ti ešte bude robiť sono, ako si na tom. Teoreticky mozes este počkať, ak nevieš kedy bola ovulácia. Mam za sebou už tri potraty , tak viem, ako sa cítiš.