Zápal močových ciest a tehotenstvo. Vaše skúsenosti

jastericka
20. aug 2007

Chcem poprosiť o radu. Som v piatom týždni a dnes ma chytil zápal močových ciest. Som z toho nešťastná, pijem veľa tekutín, uvarila som si urologický čaj, ale bojím sa, že keď ho budem piť vo veľkom množstve, nemusí to mať dobrý vplyv na dieťatko. Mám s týmto problémom niektorá z Vás skúsenosti? Budem rada, ak napíšete.

pappo
20. aug 2007

jastericka podla knihy pre tehotne urcite kontaktuj hned lekara minimalne ta musia vysetrit aky je velky ten zapal , urologicky caj by som nepila skor dostatok tekutin inych, alebo caj ktory nema kofein matu alebo pre tehotne. dufam, ze sa coskoro vyliecis ale ak mas aj bolesti pri moceni navstiv lekara dostanes lieky aby si sa liecila, je to dolezite hlavne v tomto stadiu tehotenstva, aby som nezabudla gratulujem k tehu 🙂 neboj vsetko bude ok.

jastericka
autor
20. aug 2007

ahoj pappo. Tak už sa aj stalo, bola som na urologii, zobrali ma na vyšetrenie prednostne, predtym som si tam zavolala. Doktor mi povedal, ze som prisla vcas, že ten zapal nie je až taky hrozny a dal mi jednorazovy prasok, čo sa rozpusti vo vode a vypije, sú to antibiotika, ale mozu sa aj v tehotenstve. Som pokojnejsia. On mi povedal, že urolog pit mozem, ale nie vo velkom mnozstve. Tak teraz pijem vodu.
Inak pre tie, čo maju podobny problem, doktor mi povedal, že zápaly moze vzniknuť aj po sexe, lebo v tehu je žena nachylnejšia, takže by sa "to" malo obmedziť na minimum. Našťastie mám tolerantného manžela 😅

pappo
20. aug 2007

jastericka tak my mame sex zakazany ale co uz musisme vydrzat. som trada ze sa to takto vyriesilo vidis vsetko bude ok, hlavne zapaly sa nesmu podcenovat.
prajem krasne tehu 🙂 .

michaela5
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre